srekal34 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no ze z wystawy to ja nie musialem przeczytac, to bylo pewne, szkoda ze nie napisali, ze te telewizory/monitory chodzily 14 moze i 16 godzin na dobe prze caly rok, i kineskop maja juz "troszke" wypalony :D tylko że jakoś mój monit tyle godzin dziennie chodzi przez 5 lat już i jakoś nie jest wypalony... wyluzujcie trochę..nikt wam nie karze kupować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no ze z wystawy to ja nie musialem przeczytac, to bylo pewne, szkoda ze nie napisali, ze te telewizory/monitory chodzily 14 moze i 16 godzin na dobe prze caly rok, i kineskop maja juz "troszke" wypalony :D tylko że jakoś mój monit tyle godzin dziennie chodzi przez 5 lat już i jakoś nie jest wypalony... wyluzujcie trochę..nikt wam nie karze kupować... A jakiej "mocy" okularki nosisz obecnie ?? ;) (joke :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 jakby sie ludzie uparli to by wyniesli w 5000 ludu caly MM lacznie z kasami i ekspedientkami....... :lol: dobre dobre :-) chyba wszystko juz zostało powiedziane... sprzęt z ulotek przy takich cenach to pojedyncze sztuki, jak znam zycie rozejdzie się po pracownikach.. szkoda zdrowia ;-) o ile wiem kazdy market organizuje wlasne promocje etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no ze z wystawy to ja nie musialem przeczytac, to bylo pewne, szkoda ze nie napisali, ze te telewizory/monitory chodzily 14 moze i 16 godzin na dobe prze caly rok, i kineskop maja juz "troszke" wypalony :D tylko że jakoś mój monit tyle godzin dziennie chodzi przez 5 lat już i jakoś nie jest wypalony... wyluzujcie trochę..nikt wam nie karze kupować... A jakiej "mocy" okularki nosisz obecnie ?? ;) (joke :P ) Wiem że żart, ale odpowiem ;) może cię rozczruję ale nie mam żadnej wady wzroku( - 0,25 w jednym oku wrodzone...) aha-do kompa mam okulary z powłoką antyrefleksyjną i w tym szukam przyczyny dlaczego mój wzrok jest taki sam jak kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ile taki ustrojstwo kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ile taki ustrojstwo kosztuje?Ja za takie zerowki dalem 280 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 zerowki kosztuja chyba tyle samo jak inne... wszystko jezcze zalezy od oprawek i od tego jak silna jest powloka. ja za swoje dalem bodajze 200zl. jednak nie ma to jak lcd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 w gdańsku w media markt w promocji jest canon a80 za 1460 zl :) www.wuj3ksamozlo.neostrada.pl//IMAGES/media.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 no ze z wystawy to ja nie musialem przeczytac, to bylo pewne, szkoda ze nie napisali, ze te telewizory/monitory chodzily 14 moze i 16 godzin na dobe prze caly rok, i kineskop maja juz "troszke" wypalony :D tylko że jakoś mój monit tyle godzin dziennie chodzi przez 5 lat już i jakoś nie jest wypalony... wyluzujcie trochę..nikt wam nie karze kupować... pewnie, co kto lubi, jeden lubi gruz z wystawy, ktory kazdy moze kopnac, a inny mniejszy telewizor,ktorego nikt nie "macal" z gwarancja, gdyby to sie jeszcze odbywalo w cywilizowany sposob, a MM shit robi sobie reklame za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 w gdańsku w media markt w promocji jest canon a80 za 1460 zl :) www.wuj3ksamozlo.neostrada.pl//IMAGES/media.jpg to żadna nowość :) w normalnych sklepach z cyfrówkami ta cena obowiązuje już od dawna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ile taki ustrojstwo kosztuje?ja dałem 305 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hmm a moze jakas bande dresów wynajac i sobie zamówic co sie che a oni juz znajda gdzie to jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Kiesy byla fajna promocja w Media aparat za 666zł. Podobno rozchodzily sie jak cieple buleczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jednak nie ma to jak lcd :) Cos czytalem ostatnio o lcd:O ze one nie promieniuja tak jak zwykle monitory wiec mozna je reklamowac ;] znacyz reklamowac ze nie promieniuja czy cos;D ale podobno ich lampy wysuszaja rogowke;] :P jakos tak :D jak znajde ten artykul o tym to napisze cos konkretniej ;] ale ogolnie chodzi o to ze tez sa niezdrowe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ze ten sprzet stal u nich na wystawach rok, i jest podrapany, lub z jakimis innymi wadami, a z tego co kojarze to sprzet z promocji nie podlega normalnym warunkom gwarancji, czyli przyplacisz zyciem kupienie radeona 9800 za 750 pln, ktory pochodzi tydzien i padnie, albo od nowosci bedzie zle chodzil, tak samo bedzie z TV i innymi gratami z MMKażdy sprzęt kupiony w sklepie podlega albo gwarancji albo rękojmi (nie pamietam jak się to w nowym prawie zwie - bo samą rekojmię zlikwidowano). Nawet jeśli sprzęt jest przeceniony ze wzgędu na jakąś wadę np. but się lekko rozkleja a tobie coś innego się z nim zepsuje (pęknie skóra) - to i tak masz prawo do reklamacji. Więc obojętnie co by robili poniżej 1 roku nie mogą obniżyć okresu reklamacyjnego. Przynajmniej tak wedle mojej wiedzy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja widzialem raz w jakims markecie informacje, ze towar przeceniony nie podlega reklamacji :| czyli dzialaja bezprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 w Lublinie były między innymi Creative Inspire 6.1 za 279zł, Samsungi Spinpoint 7200 80gb blebleble za 249zł i LG 900B za 790, z tej okazji na LG skorzystalem i jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wbrew pozorom zostało jeszcze trochę towaru z promocji jak dzisiaj byłem w Markach - np. 10szt emtec (spindel) za 8zł, 50 szt titanium (spindel) za 25zł (chociaz to shitowe płytki). To wszystko tylko przykłady, na rtv też było trochę sprzętu, ale nie wiem czy to nie ostatnie sztuki z wystawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Media Markt Tournament Deathmatch 2004 :D :D :D Massive Multiplayer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...