Skocz do zawartości
Hamil_Hamster

Coś padło, tylko nie wiem : płyty czy procek?

Rekomendowane odpowiedzi

Procek działa na szczęscie.

A płyta nie- na nieszczęście :cry:

Dziś i wczoraj chciałem kupić sobie DFI Infinity Ultra i nigdzie nie mogłem znaleść w warszawie, zwiedziłem dwie giełdy + parę sklepów i wszedzie mieli to samo - żenada :oops:

A z dwóch wcześniej znalezionych sklepów które powinny mieć tą płyte jeden będzie miał ją dopiero w poniedziałek a do drugiego nie zdążyłem (czynny do 16 i nie w weekendy), naprawde można się załamać próbując coś tu kupić.

(na pocieszenie znalazłem Hynixy D43 za 330zł, ale wszystkie wyprzedano więc musze kupic jutro z samego rana :/).

W efekcie mam teraz dysk z Win XP podłączony do Celka 733 z 64mb SDR, masohistyczna przyjemność :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan"]hamil te hynixy to 512 czy 2x256? z gwara?

Raczej 1x512mb (wszystkie wykupili więc nie moge być pewien). Co do gwarancji to nie wiem, bardziej się interesowałem czy gośc wystawia fakturę, jeśli nie bedzie gwarancji to na innych stoiskach są Hynixy niewiele drożej bo po 350zł, więc się zastanowie :)

Osoba to sprzedająca miała stoisko po drugiej stronie WGK jeśli patrzeć od wejścia przy klubie Stodoła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi