_HuBi_ Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 chcialbym sprzedac moj wentylator Gigabyte 3DCOOLER ULTRA GT jaka cene byscie mi zaproponowali za ktora moglbym go sprzedac? Kupilem go 12 sierpnia w Komputroniku za 200zł 8O Zgory dziekuje za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Nie no.. wiem że to są "Podstawowe Zagadnienia" ale z takimi pytaniami.... :? Boszzze...... na Cafe Allegro z takimi pytaniami... Nie można sprawdzić na Allegro po ile chodzą? Tak trudno... :mad: Ja dam Ci za niego 2,53zł... Zainteresowany? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Nie no.. wiem że to są "Podstawowe Zagadnienia" ale z takimi pytaniami.... :? Boszzze...... na Cafe Allegro z takimi pytaniami... Nie można sprawdzić na Allegro po ile chodzą? Tak trudno... :mad: Ja dam Ci za niego 2,53zł... Zainteresowany? :evil: Na allegrro wogole nie chodza sprawdzalem nie ma bo to nowosc Acena zaproponowana przez ciebie troche niska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 [Na allegrro wogole nie chodza sprawdzalem nie ma bo to nowosc Acena zaproponowana przez ciebie troche niska :lol: a co ty myslisz ze "nowosci " na allegro nie ma ?? a co do ceny to ja daje 25 zł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 [Na allegrro wogole nie chodza sprawdzalem nie ma bo to nowosc Acena zaproponowana przez ciebie troche niska :lol: a co ty myslisz ze "nowosci " na allegro nie ma ?? a co do ceny to ja daje 25 zł :twisted: Akurat tego wentyla tam brak! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Masz problemy :/ wystaw na allegro od 170 z minimalna 200... Dobra reklama i nabywca sie znajdzie na 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mogłeś sie rozejrzeć po tweaku przed takim zakupem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Już nie taka nowość. Masz problemy :/ wystaw na allegro od 170 z minimalna 200... Dobra reklama i nabywca sie znajdzie na 100% :) Za tyle to może być ciężko :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Przebijam! dam za niego TO ,,, z niewielką dopłatą z twojej strony;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Przebijam! dam za niego TO ,,, z niewielką dopłatą z twojej strony;-)HAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 _HuBi_ Porozgladaj sie po sklepach internetowych. Zobacz po ile tam chodza. A potem wystaw na allegro troche mniej niz w sklepie i napewno ktos kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No albo na złom... Miedz ostatnimi czasy drogo stoi.... :wink: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...