Skocz do zawartości
metal

Podkręcanie procka a pci ? PILNE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

:D Podkręciłem swojego celka1000@1200mhz [1.80v] i działa spoko tylko ? jak się zmienia ustawienia w biosie taktowania fsb na 120mhz to pisze że pci będzie 40mhz ?a na pł.głównej są zworki które są tak ustawione że pamięć jest na 133mhz a pci na ileś tam [nie pamiętam już :) ] więc czy zmiana taktowania proca na 120mhz/pci 40mhz póści pci na 40mhz czy pci będzie chodziło tak jak jest ustawione na zworkach pł.głównej ??? :D

i czy napięcie 1.80v na celku 1000mhz coperek [puszczony na 1200mhz] mu nie zaszkodzi ??? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:? :( jednak chyba nie pójdzie na 1200mhz :( wszystko się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> ale win98se się nie ładuje tylko wywala czarne tło z napisem

błąd czy zabezpieczenie systemowe Windows czy coś w tym stylu i pisze że trzeba kompa uruchomić ponownie :evil: wrrr... co to ma kór#A być ?!? :D heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem podobna sytuacje, z kompem , i okazalo sie umnie ze jedna kosc pamieci nie chodzila prawidlowo , niby pamiec do 133MHz , a przy 100MHz sie wywalala, wyciongnolem pamiec i teraz chodzi mi na 115MHz :-) sprawdz u siebie , moze byc tez taki problem pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...