CeglA Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Gdy odpalam kompa ,po wlaczeniu sie windy musze odczekac jakies 2 min. Przed uplywem tego czasu zadne programy sie nie wlaczaja,ba nawet winda do konca sie nie laduje. Sytuacja taka ma tylko miejsce ,gdy mam podlaczony kabel do karty sieciowej i tylko pod win xp/2000. Jest to troche wkurzajace,co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Sprawdź ustawienia sieci i koniecznie wyłącz opcje podłączania dysków sieciowych po zalogowaniu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Sprawdź ustawienia sieci i koniecznie wyłącz opcje podłączania dysków sieciowych po zalogowaniu :lol: Gdzie wylaczyc ta opcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Sprawdź ustawienia sieci i koniecznie wyłącz opcje podłączania dysków sieciowych po zalogowaniu :lol: Gdzie wylaczyc ta opcje? explorator windows -> narzędzia -> opcje folderów -> zakładka widok -> ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 niestety nie pomoglo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Umnie jest to samo ,musialem najpierw zainstalowac Win98 i z niego zrobic Update XP, pozniej nic nie musialem czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 mMKMKMK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Sprawdź ustawienia biosu, karty sieciowej i portu na płycie głównej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 założę się że adres sieciowy masz wykrywany automatycznie. spróbuj ustawić ip i maskę. ja mam spięte dwa kompy skrętką skrosowaną, na jednym XP, na drugim w2k i też tak miałem jak ty. teraz ustawiłem ip i leci jak burza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ja mam dynamiczne ip ,wiec chyba nie da sie ustawic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja mam dynamiczne ip ,wiec chyba nie da sie ustawic :?:To odepnij kabel sieciowy jak Ci nie jest potrzebny (tzn. we właściwościach połączenia ustaw na wyłączone lub fizycznie wyciąg wtyczkę z karty sieciowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 To troche bez sensu ,podlaczac kabel do karty sieiowej ,po kazdym wlaczeniu kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 To troche bez sensu ,podlaczac kabel do karty sieiowej ,po kazdym wlaczeniu kompa...Jak wyłączy połączenie w ustawieniach, to kable ruszać nie będzie musiał :wink: I nie po każdym włączeniu kompa, tylko wtedy, gdy sieć mu będzie potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...