kornis Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Czesc! Mam pytanie...Mam zamiar kupic sobie laptopa.Do wyboru sa 2 wersje: z athlon 64 i pentium HT (cenowo baardzo podobne).Co wybrac?Chodzi mi, czy jest sens kupowac athlona skoro narazie nie ma softu.Kiedys bedzie, ale skad wiadomo czy producenci nie pojda w strone wielowatkowosci?Jak myslicie, co wybrac? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hmm ;-) jeśli lap do klikania i jakiś lajcików -> weź tego lapa który dłużej trzyma na bateriach ;-) jeśli do gier - hmm poszukaj testów, lap to trochę inna platforma i wyniki niekoniecznie muszą się pokrywać z klasycznymi blaszakami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 W testach ht wypadaja lepiej :/ , softu pod 64 bity długo niebędzie , wybór należy do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Oba laptopy maja takie same grafiki i reszte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja bym brał cos na Centrino... wydajność w miarę ok, a bardzo długo trzymają baterie.... W sumie, to raczej na laptopie nie potrzeba chyba dużej wydajności.. tak mi sie przynajmniej wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...