dzieciol4 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 czesc przymierzam sie do kupna tej plyty w komputroniku ale jej opis jest jakis dziwny bo z wersji 1.x . Czy oni handluja najnowszymi wersjami 2.2 ? Wysłałem maila do nich ale mnie olali. W jakim (zaufanym) sklepie internetowym mógłbym kupic tego epoxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 To mało masz sklepów? Nie trzeba było daleko szukac-w oslej jest topi9c z polecanymi sprzedawcami i sklepami. Wracajac do tematu: Patrz www.sklep.tweak.pl albo www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja e czerwcu kupiłem epoxa w komputroniku i dostałem wersje2.2 jak kupujesz to na pewno dasdzaci najnowqszą wersje , a dla pewnoś przy ustalani warunków kópna zaznacz rze chcesz wersje 2.2 to morze jakiś leń poszuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja e czerwcu kupiłem epoxa w komputroniku i dostałem wersje2.2 jak kupujesz to na pewno dasdzaci najnowqszą wersje , a dla pewnoś przy ustalani warunków kópna zaznacz że chcesz wersje 2.2 to może jakiś leń poszuka :)ja e czerwcu kupiłem epoxa w komputroniku i dostałem wersje2.2 jak kupujesz to na pewno dostaniesz najnowqszą wersje , a dla pewnoś przy ustalani warunków kupna zaznacz że chcesz wersje 2.2 to może jakiś leń poszuka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja e czerwcu kupiłem epoxa w komputroniku i dostałem wersje2.2 jak kupujesz to na pewno dasdzaci najnowqszą wersje , a dla pewnoś przy ustalani warunków kópna zaznacz rze chcesz wersje 2.2 to morze jakiś leń poszuka :)ja e czerwcu kupiłem epoxa w komputroniku i dostałem wersje2.2 jak kupujesz to na pewno dasdzaci najnowqszą wersje , a dla pewnoś przy ustalani warunków kópna Wiem że może się czepiam, ale nie mogłem się powstrzymać - kupna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...