SebaZ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Witam wszystkich!! Tylko się nie śmiejcie. Chciałbym podkręcić kartę S3 Trio 3D. Czy jest to mozliwe?? Jeśli tak to w jaki sposób?? Mile widziane wszelkie wypowiedzi. Pomóżcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nawet jak sie da , to roznicy chyba nie odczujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaZ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No ja własnie mam tą kartę połączoną z V2 ale mam WinXp i sterowników do direct3D nie ma. Działa jedynie OpenGl i z mizernymi skutkami czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A sprawdzales lepsze stery np.http://www.video-drivers.com/companies/906.htm P.S do czego ten komputer ci sluzy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jasne ze sie da :) sam krecilem :D szlo jakos ok 100mhz(gpu i mem) niepamietam dokladnie ile wialy na to dwa sunony 80x80 :) i nawet w nfs hot persuit sie fajne gralo :P . ja krecilem power stripem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaZ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 @DEFENCE z tymi sterownikami to chodziło mi o Voodoo 2. Nie dość że ciężko znaleźć to nie ma oryginalnych, bo 3DFX upadła i nie robia nowych sterów. Znaleźć można obsługujące jedynie OpenGL pod WinXP i są one nie oryginalne tzn. nie zatwierdzone przez producenta i nie podpisane cyfrowo-zgodne z XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 te stery robią zapaleńcy i są b.dobre a podpis cyfrowu microsoftu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :] to dosyc dziwne, bo ja na C333A, 320RAM, Ati Rage 4MB + VooDoo 2 12MB moglem sobie bardzo ladnie grac w cs'a 8O srednio 100fps, czasem spadalo do 80, ale nie ponizej :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaZ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 No wiecie dzięki za to co już napisaliście, ale ja pytałem o to czy można i w jaki sposób podkręcić S3 TRIO 3D lub Voodoo2. A wy chwalicie się osiągnięciami waszych kart w CS. Sorki za mocne słowa ale szukam odpowiedzi a nie jakie FPS mogę osiągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 only power strip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :] to dosyc dziwne, bo ja na C333A, 320RAM, Ati Rage 4MB + VooDoo 2 12MB moglem sobie bardzo ladnie grac w cs'a 8O srednio 100fps, czasem spadalo do 80, ale nie ponizej :roll: Ja tez mialem C333A i 320 RAM tyle ze karta z S3 jak tys to zrobil ? Gralem w 800x600 i nie szlo wiecej niz 30 klatek chyba ze moja plyta blokowala (BXCel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :] to dosyc dziwne, bo ja na C333A, 320RAM, Ati Rage 4MB + VooDoo 2 12MB moglem sobie bardzo ladnie grac w cs'a 8O srednio 100fps, czasem spadalo do 80, ale nie ponizej :roll: Ja tez mialem C333A i 320 RAM tyle ze karta z S3 jak tys to zrobil ? Gralem w 800x600 i nie szlo wiecej niz 30 klatek chyba ze moja plyta blokowala (BXCel). voodoo2 + opengl = power!! :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...