Pitekk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Obecnie mam duronka 1,4 puszczonego na 1.75 (fsb 166) chcę coś zmieniż mam do wyboru: Athlon 1700 (na rdzeniu Palomino chyba, w technologii 0,18)używka Duron 1800 nówka Sempron 2200+ (1500 MHZ) nówka Pomóżcie. Jak się kręcą te semprony? Czy dam radę puścić duronka 1.8 na fsb 166 na płytce epoxa na kt400a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Raczej Durak 1.8, bo z jego oc to przy odrobinie ;) szczęscia dojdziesz do 2.4GHz, a sempron to troche kiepsko jak narazie się kręci -> jeden z userów 1900MHz @ 1.75V Każdy proc inny więc też możesz trafić na super tbreda, znaczy się semprona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Bierz Durona tylko. Z tego Athlona to nic nie bedzie wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 narazie bym nie zmieniał, zrób se wodne i polecisz duronem na 2200, a nadodatek w swoim masz mnożnik pewnie odblokowany, a żadnym nowym nie, no prócz Bartona Mobile, chyba idzie kupić na forum.purepc.pl na "sprzedam", ten Palomino to nie dość że się grzeje diabli to, wydajnością nie grzeszy, ten Semprom 2200+ to zwyczajny Athlon XP T-Bred tylko ze znacznikiem PR przypasowanym wydajnością do najnowszego "Celerona D", ewenualnie kup jakiegoś Athlona XP ok.2200+ a Duronka mi opchnij, jestem chętny na takiego ;), jak co to na e-mail, gg lub priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...