lobo0 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam. Problem polega na tym ze niedawno chcac zainstalowac Partition Magic'a wersje 8.02 chcialem odinstalowac starsza przed Add/Remove program ale wywalalo jakies blad wiec recznie usunalem katalog programu i wywalilem wszystkie wpisy jakie tylko moglem znalezc w rejestrze.Teraz gdy probuje zainstalowac ta nowsza wersje wyskakuje komunikat ze jest inna wersja i mam ja odinstalowac!!! no i tu pojawia sie problem bo usunalem wszystko o czym wiedzialem i dalej nic!! nawet chcac zainstalowac ta poprzednia wersje wlacza sie instalator z opcjami modify,remove i repair lecz na kazdej z tych opcji sie wysypuje. Macie moze jakies pomysly jak to zainstalowac?? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Może zainstaluj tą starą wersję na innym kompie i zgraj sobie folder z zainstalowanymi plikami i potem jeszcze raz repair albo uninstal. Dziwne bo opcja repair powinna zawsze działać. Może jakiś wirus? Możesz spróbować jakiegoś registry cleaner'a żeby usunąć śmieci z rejestu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 chyba zrobie jak mowisz, wirusa nie mam, przelecialem 3 programikami do czyszczenia rejestru a opcja repair nie moze dzialac bo wywalilem pewnie pliki od naprawiania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...