CinoSSS Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam Mam maxtora w stanie smierci klinicznej... bios z trudem go wykrywa, program diagnostyczny pokazuje że soft dysku jest OK a reszta nie... nawet nieda się zrobić low formata :(.... Czy to jest uszkoczenie fizyczne i jak mozna to naprawić? (wiem że się nieda ale może jednak). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hdd regenerator spórbuj ten progs może da radę .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 I nawet niezdążyłem użyć hdd regenerator.... dziś już bios dysku niewidzi... a głowica chodzi jak głupia... i po chwili się wyłącza... chyba już nic z tego niebędzie ale dziękuje za pomoc :] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 To zaśpiewajmy mu: Dobry jezu a nasz panie.....,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 zaspiewajmy mu wymiane elektroniki albo gware.. ;-) never gewap czy jakos tak to szloo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mi się wydaje że poszła mu mechanika a nie elektronika. (ale mi się zrymowało) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 sproboj zrobic formata z plyty od WinXP, ja miealem taki problem i format z plyty od windowsa pomogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Tylko jest taki mały problem że : nawet niezdążyłem użyć hdd regenerator.... dziś już bios dysku niewidzi... a głowica chodzi jak głupia... i po chwili się wyłącza... chyba już nic z tego niebędzie ale dziękuje za pomoc :] Pozdro a jak go wcześniej jeszcze wykrywał w biosie to i tak instalator XP ani Linuxa go niewidziały....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 szzcerze mowiac to juz niewiele zrobisz, miejmy nadzieje, ze glowice nei porysowaly talerzy bo tak to bedzie do wyrzucenia a jesli sa cale to warto [jesli to tak wazne i cenne dane] zaniesc do ontack`a i moze bedzie sie dalo przywrocic dane :D a jak nei to mzona etz zrobic fajny modzik... gdzies byly takie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...