KIULIK Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 U mnie na 256MB wszystko chulało spoko :) A powodem zwiechów przeważnie było, że wchodziłem serv na którym był zainstalowany mod, a ja miałem normalną wersję :!: Albo odwrotnie, albo na dwóch różnych modach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Ciagle nowe stwory się pojawiają, a jego nawet dotknąć nie mogę. Siedzi sobie przed portalem. Co robić?! Ja tam gram Paladynem. Każdego Baala w każdym poziomie (prawie) bez problemu przeszedłem. Strategia: Do paska wrzuć najlepsz mikstury wzmacniające, wcześniej potrenuj żebyś miał na wysokim poziomie "szarże" i do aure: Zamrożenia co wyrówna twoje szanse z Baalem. Miłego pykania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja tam Nekro gralem (52 lev) i mi sie znudzilo troche :| ale niebawem znowu zainstaluje :) PS players 8 rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja w tą giere kiedyś grałem non-stop:P i potem po pol roku się jakoś uzbierało że oculus i czy tam jakaś buruzia czy też sam windforc:P albo róg barana albo:P gwiazda barnarna albo:P Ciało arkanny i te wszystkie amulety+2 do umiejetnosci itd:P to było w moim ekwipunko normalka;P 4 postacie i kazda na 99lvl:) oczywiscie na patchu 1.09 na krówki i jazda albo z kumplami na balla:P a potem po itemy się ciepać ale ja zabierałem najlepsze bo powyzej 600mf:P to dużo mi znanych osób nie miało jedynie co wtedy było do mnie warte to talizmany do mf i do umiejętności czarki:) Tą kule zimna ta co rozpryskuje się tak mialem na 41 poziomie chyba;) ale potem wszystko poszło się hmmm jakby to powiedzieć:P ooo, poszło na spacer:P a potem nie wróciło do tatusia bo tatuś sprzedał kumplom z placu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 buhehehe ja gralem w to od poczatku na bn a teraz wlazlem i okazalo sie ze skasowali mi wszystkie glowne postacie na koncie tzn (niby) nie uzywane przez 3 miechy tylko ze na 2 koncie z mulami ktorego nie uzywalem od dluzej niz 3 miechow niema takiego problemu... napisalem im maila a oni ze niestety ale przepraszaja za pomylki itp ale niemaja na to wplywu :) no ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> moja na maxa wypasiona amka lvl 99 z best stuffem poszla sie jeeeebaaaccccc zadnej innej postaci tak nie zaluje jak tej ;( a te pytanie z baalem jest strasznie glupie :P wystarczy stac daleko i napierdzielac jak przyjda glowne slugi bala to uciekac i strzelac :) ofkoz amka albo jak sie stoi odpowiednio daleko i wali na mh widac stworki to nawet nie podchodza i gina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 A udało się komuś przejść nekromantą piekło na paczu 1.10 bez problemów? Mam nekro 57 lvl i nie daje rady. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ja niedawno przekonalem sie do diablo :D ale niezabardzo jeszcze wiem co i jak :D moglby mi ktos powiedziec jakie umiejetnosci powinienem zozszezac grajac paladynem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 o żesz... Wczoraj wyskoczyłem sobie na Baala czarusią - 32 lvl, normal.... i było qrde CIĘŻKO 8O ... W tym patchu 1.10 naprawdę dopakowali poziom trudności... D2 przeszłem wszystkimi postaciami na wszystkich poziomach i nigdy wcześniej na normalu nie było żadnych problemów ze zmłóceniem takiego baala... A teraz ON SIĘ BIJE proszę pani :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 hej moj kumpel łoi ostatnio w dodatek do D2 na battlenecie gra na swoim serwerze i denerwuje go ze przylaczajacy sie kolesie maja po 99 level i chca go wyrznac zeby mu zeby rzeczy zabrac, kolesie czituja na masę. Nie wiecie co z tym zrobic moze jakis program albo co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 twojego kolegi serwer to nie battle.net zreszta na CBN tez czituja :] ale 99 lvl ma duzo osob i to nawet uczciwie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Cziterow niestety nie da sie pozbyc :cry: zawsze byli sa i beda. Od czasu gdy wyszedl 1.10 i tak jest ich mniej, ale calkowicie wytepic ich sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mam taki problem, po instalacji dibalo 2 z lod, wszystko pieknie działa, jedank gdy juz pogram troche wywali mi z gry i jak chce wejsc ponownie na BN wyskakuje mi okienko ze cos tam wersji nie moze rozpoznac, jak sie tego pozbyc, bo nie chce mi sie co kilka godzin instalowac diablo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Może zainstalowałeś uszkodzonego Patcha ?. Ściagnij najnowszego patcha (1.10) jeszcze raz i zainstaluj. http://www.cdprojekt.info/download.asp?act...ownload&fid=835 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 masz orginalna gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 tak, mam orginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A zaglądałeś to pliku pomocy gry? Tam są najczęstsze błędy jakie napotykali gracze i sposoby ich rozwiązywania. Być może znajdziesz odpowiedź. A jak to nie pomoże to zadzwoń do pomocy technicznej CD Projectu... Przecież masz oryginała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Nowięc zainstalowałem sobie diablo i zgrałem save , odpalam gre no i nie ma moich postaci !!Co jest grane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiasty Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Sprawdź, czy nie wrzuciłeś save do... save. Masz podwójnie schowane swoje wypasione ... (tu wpisać co). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A na pewnow szystkie pliki zgrałeś :?: A czy te save'y zostały zgrane z Diablo w wersji angielskiej do polskiej lub odwrotnie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Wszystko jest tam gdzie trzeba , wersja jest ta sama , a są to dwie postacie koło 50 levelu , niepamiętam już , to jest reaktywacja!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiasty Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A nie były one z LOD? Jeśli tak to nie zaimportujesz, odwrotnie - gra konwertuje postać na LOD. Wgraj rozszerzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 plik jst na Twoim dysku i nosi nazwe multi_0.sv albo multi_1.sv albo multi_2.sv ... wystarczy ze go prekopiujesz :] pozdrawiam i zycze miles gry - moze sie kiedys spotkamy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No to ze te pliki sa na hdd w katalogu windows to wiem ale jak sie je przekopiuje to niestety juz nie dzialaja na innym kompie i w tym problem.. ;) Do hellfire uzywalem diablo trainera ktory zapisywal postac i potem mozna ja bylo wczytac na nowym systemie ale z ver. 1.09 juz nie chce dzialac.A tak przy okazji to zna ktos jakies fajne mody do D1 ? Slyszalem o Middleearth ale nie nie moge znalesc cos main page :(.Przegladajac google natknolem sie jeszcze na Rebrith tez calkiem ciekawy mod.Szukam takze programiq do zarzadzania modami o nazwie Diablo Hack :) Jesli ktos sie w to jeszcze bawi to pls o hlp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam nie chcialem zakladac nowego watka wiec pisze tu. Otoz: Gra w diablosa 2 LOD na singlu i mam prawie caly zestaw Niesmiertelnego krola oprcz Klatki nieśmiertelnego króla I pytanie moje jest takie: Czy ktos z was ma moze na singlu ta klatke bo ja jej poszukuje w grze ale nie moge znalesc. Czy ktos to ma? Jesli ma ktos ta klatke to niech se skopiuje savy i wysle mi jedna kopie na meila: kolas@cyberk.net.pl Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gari Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Upewnij sie, ze masz odpowiednie patche poinstalowane. Jesli grales na patchu 1.10, to postacie nie beda widoczne na starszych patchach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam nie chcialem zakladac nowego watka wiec pisze tu. Otoz: Gra w diablosa 2 LOD na singlu i mam prawie caly zestaw Niesmiertelnego krola oprcz Klatki nieśmiertelnego króla I pytanie moje jest takie: Czy ktos z was ma moze na singlu ta klatke bo ja jej poszukuje w grze ale nie moge znalesc. Czy ktos to ma? Jesli ma ktos ta klatke to niech se skopiuje savy i wysle mi jedna kopie na meila: kolas@cyberk.net.pl Z gory dzieki! niedziw sie ze nie mozesz tego przedmiotu znalesc, jest on jednym z najtrudniejszych do odnalezienia ... predzej trafisz 6 w totka niz to znajdziesz uczciwie ;) wiec sciagnij sobie jakiegos itemcreatora :)) do d2 inaczej nie wroze szybkiego znalezienia tegoprzediomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Skoro tak mowisz to chyba rzeczywiscie musi byc trudny do znalezienia. Ja bede nadal szukalw grze i na forum. Ma ktos ta Klatke niesmiertelnego krola???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Heh, ja tez probuje znalezc ten przedmiot ale jakos nie moge. W sumie nie dziwne , est to jeden z najrzadzszych przedmiotow w grze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wejdźcie na strone o Diablo II tj. Tawerna, tam są w dziale Save różne postacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 np.king mi.. ma caly zestaw:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...