Yogas Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dzisiaj byłem na WGK i całkiem tylko tak przypadkowo kupując dysk twardy porozmawiałem o Radkach 9800Pro (planuje zakupić niebawem). Sprzedający powiedział mi, że ostanio ze względu na wysokie temperatury (lato) Radki są notorycznie zwracane do sklepów. Powód? Przgrzewające sie karty graficzne, które "zastygają" od ciepłoty. Troszkę mnie to zaniepokoiło bo tak jak pisałem mam w planach wymianę mojej karty graficznej własnie na R9800 Pro, która ma w planach poleżeć około 2 lat bo właśnie w takich odstępach robię wymianę swojego sprzętu komputerowego. Czy równiez potwierdzacie takie przypadki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 U mnie wszystko w normie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 postaw na dole budy prze gniazdach pci wentyl 80-120@5V - będzie wiał na karte i nic sie nie stanie - sam tak mam i jest bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Przemo_ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ja u siebie nie mialem jeszcze takiego przypadku i wszystko chodzi ok..a niekiedy w pokoju mam chol.rnie goraco jak slonce przyswieci ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...