Twój Pan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 W jaki sposób mogę "wyciągnąć" bios z karty graficznej (ati), zmienić jej nr id i wgrać zmodyfikowaną wersję do karty. :) Jaki jest id x800pro ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zobacz w plikach instalacyjnych sterowników, tam jest napisane jakie są DeviceID danych kart. Z tego co wiem to jest taki program, ale nie pamiętam nazwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a dokładnie w którym pliku? Na Nv wiem gdzie to jest ale w ati niebardzo... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 nikt nie pomoże?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 czy ktoś zauważył ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Cos szukac sie nie che ;) Wlasciwosci->Ustawienia->Zaawansowane->Ocje->Szczegoly Tam jest ID sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Cos szukac sie nie che ;) Wlasciwosci->Ustawienia->Zaawansowane->Ocje->Szczegoly Tam jest ID sprzetu :) fajnie, tylko ja chcem id x800pro, a nie mojej grafy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...