bigzzgib Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Mam pytanie do miłośników tej gierki, mianowicie czy istnieje w niej możliwość robienia jakiś kombosów tzn czy naciśnięcie danej sekwencji klawiszy powoduje zrobienie fajnego zwodu lub oddanie ciekawego strzału itp, a jeżeli tak to jak się to robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 robi sie to tak ze naciska sie uninstal tej gry nastepnie instaluje sie nhl 2002 i gra sie do upadlego... a tak powaznie to nhl 2003 to najgorszy syf jaki wyszedl. 2002 ma lepsza grafe lepsza symulacja i wogole 100x lepiej wciaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 robi sie to tak ze naciska sie uninstal tej gry nastepnie instaluje sie nhl 2002 i gra sie do upadlego... a tak powaznie to nhl 2003 to najgorszy syf jaki wyszedl. 2002 ma lepsza grafe lepsza symulacja i wogole 100x lepiej wciaga. A co do nhl2002 to co powiecie na to iż w finale gając 8 min tercja wygrywałem przynajmniej 10 bramkami oczywiście grając na najwyższym poziomie? I tak np. 15 do zera. Skuteczność moich atakujących najczęściej wynosiła między 30 a 40 %. Max w meczu (3 x8 min) strzeliłem bodajrze 27 czy 28 bramek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 robi sie to tak ze naciska sie uninstal tej gry nastepnie instaluje sie nhl 2002 i gra sie do upadlego... a tak powaznie to nhl 2003 to najgorszy syf jaki wyszedl. 2002 ma lepsza grafe lepsza symulacja i wogole 100x lepiej wciaga. Ja wiem grałem w tą serię już chyba od nhl99 albo 2000 niepamiętam dokładnie i z tego co zauważyłem to następuje poprawa tej gry zarówno graficznie jak i pod wzdlędem gameplayu, gra staje się mniej arcadowa i coraz trudniej strzelić bramkę korzystając z jakiegoś patentu których w najwcześniejszych wersjach było mnóstwo, a to dlatego że zarówno zachowanie bramkarzy jak i zawodników jest mniej schematyczne, chociaż czasami gra jest denerwująca bo nie zawsze zawodnicy robią to co chcemy. A wracając do pytania to są te "combosy" czy niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 No NHL 2002 miał ciekawsze ruchy.A grafy nieczepiajmy się no bo gra powstała ponad półtora roku temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 chyba nie ma czegos takiego jak ''combosy'' w tej grze, przynajmniej mi nic o nich niewiadomo. Gralem w ta gre ok. tygodnia bo okazala sie ona strasznie latwa i przy dluzszym graniu poprostu zaczyna nudzic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 podaruj sobie to co mowia koledzy 2002 tez odinstaluj i zapodaj sobie 2001 !! to jest najlepszy NHL w histori wg wieluuuuuu rankingow i wg mojego doswiadczenia z tymi grami !! 2001 jest najbardziej gra - symulatorem, posiada jeszcze jako taki realizm !! a reszta to gowno(czytaj zrecznosciwki) !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 uu to zes dojebal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nhl 2003 - najgorsza odsłona Nhla. Źle że jest potrzebny IE 6.0 - wielki minus u mnie dostała za to ta gra, bo nie używam ie i już nie będe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ja w sumie nie wiem na c,h,u,j ten ie6.0 chociaż plus że jest na płycie bo co niektórych to wywdzięcza przed ściąganiem okloło 60 mega z sieci czytaj modem - + 5 H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Co nowsze wydanie giery to gorzej trafić w okienko z niebieskiej. Ale dla chcącego nic trudnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...