Hamil_Hamster Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Po tym jak pod windowsem w Partion Magicu chciałem zrobić "safe format" (czy cóś takiego), program miał to zrobić po restarcie... I od tego czasu pojawia mi się taki komunikat : "xmnt2001 Program not found -- skiping autocheck" podczas uruchamiania windowsa. Co skutecznie wydłuża czas jego uruchamiania. Co z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 nie znajduje programu ktory jest odpowiedzialny za te rzeczy podczas startu a raczej przed startem systemu windows ma zapisane ze przy starcie programu ma to zrobic przeinstaluj pm i zrob to co chciales wczesniej, powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Dzięki za rade, ale problem już rozwiązałem regeditem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dzięki za rade, ale problem już rozwiązałem regeditem :) 1012775[/snapback] jak ?? mam ten sam problem .... usunąłem już z rejestru jedną ściezke teraz wyskakuje inny komunikat : systemroot/windows/system32/autochk.exe not found wiem ze jeszcze gdzies musi byc cos z botem ale w jakim kluczu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...