PrzemoJ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Posiadam blok miedzi 50x40x10, nie mam możliwości wyrezowania tego więc jak mogę zrobić z tego blok do WC domowym sposobem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Sporo osób sie wypowiadalo juz nt temat, polecam lekture uwazna forum, wiekszość metodami prób i błędów działała dremlami, pilnikami itp. Próboj co Ci szkodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<maXus> Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Właśnie jestem w trakcie robienia bloczku, mialem dwa kawalki miedzi 6cmx8cm1cm, z jednego robie podstawe a z drugiego top. Wszystko robie recznymi narzedziami, dluto, młotek,pila do metalu, wiertarka, jeszcze nie sonczylem.Moge wyslac zdjecia ale dopiero w czwartek wieczorem bede mial dostep do aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...