Gość pipetka-1 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 WITAM MAM DURONA 1600MHz na nominalnym taktowaniiiu na chłodzeniu przez wiatrak firmy green i grzeje sie on strasznie od 46 do 49 stopni C czy to normalne?? :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 hmm no tak nie bardzo... ja na Duronie 1.6 @ 2.1 Ghz mam temp w stresie 48C na box`owym coolerze i pascie silikonowej ktora mam jeszcze po box`owym celeronie 1.2 ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 WITAM MAM DURONA 1600MHz na nominalnym taktowaniiiu na chłodzeniu przez wiatrak firmy green i grzeje sie on strasznie od 46 do 49 stopni C czy to normalne?? :?: :?: Możesz mieć za dużo pasty etc. Jeżeli tak miałeś od początku użytkowania proca to może to być winą lekko podwyższonej temp, poza tym nie wiadomo jaką masz MOBO - a tam jest różnie z odczytywaniem temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Nie przesadzaj nie są to wielkei temp.poweidzalbym ze w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Temp masz w gornej normie, teraz jest jeszcze w miare cieplo wiec jak sie ochlodzi powietrze to temp na prockach tez troche spadna (2-3C). Wazne jest tez skad masz odczyt bo tu moga wystapic duze roznice (bios, program, czujnik) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jkaby Tem. była 55-60 to bym sie pzrejmował a tak w normie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak na Durona masz normalną temperaturę, wiec się nie przejmuj , temperatura do 50 stC jest bardzo bezpieczna, jeszcze biorac pod uwage obecne temkperatury to nie masz sie czym martwic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...