killua Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jaka plyte polecacie pod athlona 2.5 do 400 zl ?? Czy sa roozne odmiany athlona xp 2500 (bo cos tam kiedys slyszlem o athlon mobile) A moze lepiej sempron ?? Czy do niego sa te same plyty ? THQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jak masz $ to 2500 Barton Mobile (choć coraz ciężej dostać, nawet w sklepach internetowcyh) Taka sama płyta pod Semprona jak i Bartona, ale lepiej tego którego wymieniłem powyżej. Płyta - jeżeli do o/c to NF7-S, NF7, ew. Epox`a 8rda+ EDIT: Wywaliłem MOBO która kosztuje jednak trochę więcej niż 400zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 DFI Infinity -370zł w PCP ,dziś kupowałem ,ale jeszcze nie sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak bys wzioł Athlona 2500 Mobile to grzech nie krecic wiec moim zdaniem Abit NF7-S, mam uzywam i krecę - OGÓLNIE SUPER MOBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...