deejay999 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 kupilem na allegro chifteka 300W, "fabrycznie nowego" ( przynajmiej tak wygladal, 0 zadrapan, otarc itp bajerow, 0 kurzu, "sprawdzony sprzedawca(SS)"...przed tym moim zasilaczem sprzedal mase takich samych... ) tydzien pochodzil i mu sie odwidzialo, przy ktorejs tam probie podkrecenia procka padł ( zadne 2.2, lightowe 1.7 V core ) dziwnie to wyglada, zasilka daje napiecie na plyte bo pali sie czerwona abitowska dioda jednak kompa nie odpala sie, zadnej reakcji, 0 ruchu smigla, proba odpalenia samej zasilka bez plyty takze nie udala sie czy ktos spotkal sie z takim przypadkiem, jest jakis ratunek? jak moge sprawdzic co mu dolega i czy wogole zaprzatac se tym glowe, ten szef ma doslowenie tydzien, zal mi tych 90 zl :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 U mnie podobnie, jednak był to 350W codegen... Nie wytrzymał nowego Radka + Katowania Doom3 na FSAAx4... Dioda się pali ale 0 rozruchu... czasami doszło do biosa ale padał... Zasilacz leży na śmietniku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Do deejay999: A sprawdzałeś płytę z innym zasilaczem ? Może to nie zasilacz tylko inny element padł przy kręceniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 oczywiscie, teraz mam inny zasilacz :P magiczny FEEL i dziala wszystko jak nalezy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 U mnie walnęła dioda i kondensator! Sprawdź te komponenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...