Joanna Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam Mam pytanie Jakie sterowniki do karty graficznej GF 2MX-400 32MB będą najbardziej wydajne do gier pod Windows XP Pro Pewnie tematy na ten temat były już na forum, ale ja jakoś nie mogę się doszukać. Proszę o wyrozumiałość i odpowiedź Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Do w/w grafy zdecydowanie sa najlepsze 29.42 !! - przynajmniej u mnie tak jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukE Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zgadzam sie z poprzednikiem - na 29.42 smiga, na 28.32 tez sobie niezle radzi, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Są różne odpowiedzi, ale generalnie sterowniki niższe od moich obecnych 61.xx Będę musiała popróbować instalując różne sterowniki i zobaczyć na, których lepiej mi pójdzie gra, która się obecnie tnie (MOH-dodatek). Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Najlepsze są 20.81 bo na nich można najbardziej przetaktować GF2MX. Ideałem byłoby spatchowanie (czyt spaczowanie;) ich przy użyciu RivaTuner'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-bol Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Polecam 40.72. Moim zdaniem najwydajniejsze stery. Zobacz moj wynik w podpisie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Joanno, możesz podać swój konfig kompa? Znając Twój sprzęt moglibyśmy podpowiedzieć co zrobić, aby gry szybciej chodziły i w ogóle. BTW: na jakim systemie pracujesz? Update: U mnie najlepsze były stery 30.82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 A mnie pamięć zawiodła;) to były 21.81 a nie 20.81 tak czy siak mały overclocking by nie zaszkodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A stery 41.09 dużo są gorsze od 40.72 ??:D...mam GF2MX400 64 MB SDRAM(128bit:P)...i właśnie szukam jakiś fajnych sterów...graczem niejestem, ale chciałbym odpalić nieraz jakąs giere...i właśnie poszukuje jakiejś dobrej wersji sterów:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A stery 41.09 dużo są gorsze od 40.72 ??:D...mam GF2MX400 64 MB SDRAM(128bit:P)...i właśnie szukam jakiś fajnych sterów...graczem niejestem, ale chciałbym odpalić nieraz jakąs giere...i właśnie poszukuje jakiejś dobrej wersji sterów:D Ja na porzyczonym kompie pomykam na GF2MX200 (32MB/64 bity) + Athlon 1000 w CS Source, gra śmiga na 41.09 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 omegi 45.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...