Armadon Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Niektórzy pewnie pamiętają słynną podkładkę Black Moon z patelni teflonowej. Obecnie to dość drogi pomysł zważywszy na fakt że patelnia teflonowa rozsądnych rozmiarów kosztuje 70-100zł, ale znalazłem inną opcję. Kupiłem dziś w carrefourze teflonową brytfankę do pizzy o średnicy 28cm za jedyne 9,99 ;D i mój MX510 świetnie sobie na niej radzi, tylko czym się pozbyć zbędnych części tej brytfanki? Sądzę że pomysł wart jest przemyślenia, bo można mieć za parę złotych na prawdę rewelacyjną podkładkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 szlifierka katowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 juz byl taki pomysl na tym forum, koles ciol to wiertarka+wyzynarka+pilnik, dzialczy piknie ponoc, do tego jakies podkladki w meblowym kup i masz podkladke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Armadon a mozesz jakies fotki rzucic ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Spróbowałem pilnikiem na brzegu i teflon nie odpryskuje, więc nie będzie to chyba aż tak skomplikowane. Jutro dorwę jakieś narzędzia, coś do podklejenia od spodu coby się biurka trzymało i zrobię małą fotorelację. Nie wiem czy będzie to porównywalne z takim steelpadem, ale z pewnością znacznie tańsze a gryzoń po tym goni świetnie tylko trochę głośno, ale sądzę że podklejenie ślizgów czymś miękkim bądź teflonem wyeliminuje tą dolegliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 ja mam podkladke z deski do krojenia pieczywa... ;] jest fajna (gruba) i cieplo mi na niej w lapke... ;] moze i mycha nie slizga sie na tym jak na teflonie ale... i tak mi sie podoba :D p.s. moze sobie zakupie taka brytfanke i sprawdze jak mycha na tym sie zachowuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Obiecane zdjęcia: Najpierw podkładka: A teraz ślizgi które zrobiłem przed chwilą za pomocą kawałka dżinsu i taśmy dwustronnej: Mysz chodzi bardzo dobrze. Wprawdzie w czasie poruszania słychać "szum", ale ten efekt prawdopodobnie zmaleje po pozbyciu się zbędnych elementów podkładki lub/i zastosowaniu innych ślizgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 yyyy.... eeee... A czy teflon nie jest przypadkiem po drugiej stronie? Takie mam dziwne wrażenie, że z "tej" strony to zwykła "czarna" blacha. Przynajmniej tak mam na patelni. No ale mogę się czepiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 aRoo"]yyyy.... eeee... A czy teflon nie jest przypadkiem po drugiej stronie? Takie mam dziwne wrażenie, że z "tej" strony to zwykła "czarna" blacha. Przynajmniej tak mam na patelni. No ale mogę się czepiać. wlasnie to to samo chcialem zapytac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Troszeczke sie koledze pomylilo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 hehe lol? to masz pada ze zwyklej blachy teraz teflon jest od wew. strony patelni a nie tam gdzie sie podgrzewa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wiecie, na tym pisało że to z teflonu a obie strony są identyczne więc podejrzewam że to jest pokryte czymś teflonopodobnym ;D W każdym razie myszka po tym chodzi genialnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mysz na patelini, a to dobre :D Tylko zeby sie nie przypalila kiedys :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A co za roznica po ktorej stronie jest teflon ? Grunt ze sie dobrze slizga :D ( ale fakt faktem - ja bym teflonu szukal wewnatrz tej brytfanki ;] ) Czekamy na kolejne fotki z walki z teflon-brytfanka-pad'em :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...