philipo Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 czesc co myslicie o tych kartach oplaca sie ktoras z nich wciagnac GeForceFX 5900XT Gigabyte GV-N59X128D 128MB tv & DVI (256-bit) BOX lub GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Cos czuje ze zaraz zacznie sie burze :). Ati vs nVidia ale ja nie mam zamiaru sie mieszac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi-88 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Polecam GF5900Xt Leadtek'a jeśli kupisz do 800zł mam na myśli allegro, ale jeśl masz więcej kasy to bierz bez zastanowienia RADKA 9800PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 dokladnie jak mozesz dolozyc troche kasy to bierz 9800pro, a jak nie to ja bym bral leadteka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 za te pieniadze mozez miec 9800 pro (256bit) ktory bedziel epszym wyborem a dowiedzial bys nie otym gdybys uzył opcji SZUKAJ :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 poznizej 800 zl to jeszcze oplaca sie brac , bo teraz 9800pro kosztuje miniumum 950 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 za te pieniadze mozez miec 9800 pro (256bit) ktory bedziel epszym wyborem a dowiedzial bys nie otym gdybys uzył opcji SZUKAJ :evil: Ej stary.... ...jesteś bardzo monotematyczny. Już wszyscy wiedzą, że za tę cenę radeon będzie bardziej wydajny.Lecz mogą wchodzić w grę inne argumenty, a Ty ciągle "szukaj :evil: szukaj :evil: szukaj :evil: ..." Daj spokój. Napisz lepjej coś konkretnego i konstuktywnego. Pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 wiesz qqrydza, w sumie to LPC nie napisał nic odkrywczego, bo 2 osoby przed nim napisały to samo. Ale jak laik zobaczy, że 3ech gości ma takie samo zdanie, to może da się przekonać. Bierz R9800Pro, a dlaczego to już naprawde użyj opcji "szukaj" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...