mariusz994 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 od początku zainstalowania Win XP Pro w podglądzie zdarzeń mam dziwne wpisy dotyczące nazwy Esent, nie mam pojęcia co to jest za [ciach!]o ale chcę to zlikwidować. Czy ktoś wie jak to usunąć ? Dzięki za odpowiedzi :) Są tam wpisy o tytule Esent o treści : wuaueng.dll - aparat bazy danych zatrzymał wystąpienie wuauclt - aparat bazy danych został uruchomiony I tak wkoło :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Extensible Storage Engine (ESENT) poczytaj tu: http://www.dslreports.com/forum/remark,106...96269~mode=flat lub poszukaj u MS'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Tam zawsze jest kupa bledow i ostrzezen - mysle ze nie ma czym sie sugerowac. Tak jest na kazdym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak jest na kazdym komputerze.Nieprawda - u mnie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...