pergamin07 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cze. mam problemik wyskakuje mi coś takiego a ja nie wiem co mam zrobić ////Failed to find P2K device... Please connect Phone and tray again.///!!! PROSZE napiszcie co mam zrobić!!!!Będę bardzo [zmienione by RaF] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zmien nazwe topicu, jaki masz telefon, to sie stalo nagle, czy masz tak od poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zmien nazwe posta i waywal te wykrzykniki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pergamin07 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Co to jest ten TOPIC???? Mam mototole C550 i dzieje mi się tak od samego początku.a ja nie wiem co mam zrobić!odp:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Topic=temat... Poszukaj odpowiedzi w topicu o C550 = http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66039 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruskill Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 to chodzi o to ze drivers do motki niejest do konca zainstalowany niepowiem ci jak dokladnie to zrobic bo sprzedalem c550 ale mialem i wgrywalem wszystko nawet jave -------------------------- trzeba zainstalowac PST i podlaczyc telefon pod usb i wyskoczy ze wykrylo c550 a nastepnie wskazac na programy files i PST tam sa sterowniki i odpalic pst i on zacznie wykrywac wszystkie kanaly komunikacji z motka i podawac caly czas ta lokalizacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Co to jest ten TOPIC???? Mam mototole C550 i dzieje mi się tak od samego początku.a ja nie wiem co mam zrobić!odp:-) Przy pierwszej Twojej wypowiedzi kliknij na . Będziesz wtedy mógł zmienić tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 1. wywalic ten topic !!! 2. naucz sie szukac !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...