Neo_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 siema. niedawno wrocilem z wcg w warszawie :) byl tam ktos procz mnie, taso i jey45?:P jesli robiliscie jakies fotki czy filmiki to zapodajcie linki :) pozdro i thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bylem ;] mam tylko 1 fotke tego peugota wrc :) tylko ze na komorce i nie mam jak zgrac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja fotki pewnie jutro zapodam .. bo jutro je bede mial wlacznie z filmikami to zapodam linki :) aha.. w tym pezocie zamiast kierownicy byla kierownica komputerowa a w miejscu zegarow stal lcd :P a na nim colin 2005 albo 4 :) symulator w 100% znaczenia tego slowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie zagladalem do srodka bo jakis typek siedzial ;) nawet nie wiedzialem. heh fajny bajer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ehh mialem zalozyc topic kto jedzie ale zapomnialem ja oczywiscie bylem :] i nawet pojezdzilem troche w tym samochodziku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Oj final Starcrafta byl piekny - pozatym image zwyciezcy mocno mnie zaskoczyl - wysoki lysy chlopaczek w dresie i swiecacych bucikach :) No i mily pokaz po zakonczeniu finalow :) CounterStrike i reszta gier dosc nudna :> malo emocjonujaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Oj final Starcrafta byl piekny - pozatym image zwyciezcy mocno mnie zaskoczyl - wysoki lysy chlopaczek w dresie i swiecacych bucikach :) No i mily pokaz po zakonczeniu finalow :) CounterStrike i reszta gier dosc nudna :> malo emocjonujaca :) hmm zalezy kto co lubi :) CNN poprsotu rzadzi i w polsce nie ma lepszych od nich :) a osobiscie starcrafta nie lubie :P ale o gustach sie nie dyskutuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ja rozumiem ze CNN rzadzi ale przedstawienie finalowej rozgrywki bylo malo emocjonujace. Widzialam jak sie skradali po dachach czy chowali za skrzynkami ale nie bylo to tak fajne ze zmienna zaskakujaca akcja jak w starcracie gdzie jak protoss atakowal , pozniej odpowiedz zerga widzialam wiele ciekawych zagran. :) Licze po cichu na dooma3 za rok ;)ja rozumiem ze CNN rzadzi ale przedstawienie finalowej rozgrywki bylo malo emocjonujace. Widzialam jak sie skradali po dachach czy chowali za skrzynkami ale nie bylo to tak fajne ze zmienna zaskakujaca akcja jak w starcracie gdzie jak protoss atakowal , pozniej odpowiedz zerga widzialam wiele ciekawych zagran. :) Licze po cichu na dooma3 za rok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a co mają glosno biegac i na pałe strzelac?cs to nie q3 czy ut.szkoda mi tylko pitka,smootha i savioli i ich skardzionych sluchawek i myszek ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 na cs.pl jest pare fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a co mają glosno biegac i na pałe strzelac?cs to nie q3 czy ut.szkoda mi tylko pitka,smootha i savioli i ich skardzionych sluchawek i myszek ;/ A to Polska właśnie... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a co mają glosno biegac i na pałe strzelac?cs to nie q3 czy ut.[...]/ opanuj sie troche i nie komentuj gier o ktorych nie masz pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 @Neo_x co z tymi fotami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Byłem na tym - syf i jeszcze raz syf. * Za mało miejsc siedzących * tego peżota otwierali zamykali kiedy chcieli * pełno pijanych pajaców szukających zaczepki + złodzieje * byłem 2xrazy - specjalnie pojechałem na finał cs - na publikach rok temu było ciekawiej i gra była na wyższym poziomie. W sumie na plus tylko NFSU i ładnie zapakowane hostessy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 http://www.canpol.pl/roster/kalaf10r/Neo_x...20njs%20035.jpg wsadzilem tylko jedna fotke ze wzgledu na zabojcza predkosc wysylania 2 kb/s na serwer... bede mial chwilke czasu to moze cos wrzuce.. ale nie obiecuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ee tam ja i tak nigo nie znam ;P wrzuc reszte fotek i ustaw aby w tle szlo nawet nie zauwazysz kiedy sie wrzuci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ee tam ja i tak nigo nie znam ;P wrzuc reszte fotek i ustaw aby w tle szlo nawet nie zauwazysz kiedy sie wrzuci :D jjasne :P nie mow mi ze CNN nie znasz :P a na fotce jeszcze widac mnie, jeya45, taso i jeszcze jednego kumpla ale nie wiem jaki ma nick na forum :P a jesli powaznie ich nie znasz to poszukaj na www.counter-strike.pl :P albo w najwyzszym czasie mozesz spotkac ich w san fransisco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 tu jest co nieco http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879146837 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 www.pclab.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 www.pclab.pl :]yea jestem na fotce w samochodziku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 brzydkie te zdjecia :P na zadnym mnie nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 wrzucilem 3 filmiki.. nagrywane aparatem wiec jakosc taka sobie :) http://www.canpol.pl/roster/kalaf10r/Neo_x/1.avi http://www.canpol.pl/roster/kalaf10r/Neo_x/2.avi http://www.canpol.pl/roster/kalaf10r/Neo_x/3.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...