pjotr_1982 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jaka płyta bedzie najlepsza do bartona 2500, cena do 300pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBS Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Może taka jak moja (podpis) - niestety mam ją dopiero 2 dni i nie mogę za dużo powiedzieć na jej temat, ale jest naprawdę bardzo stabilna, oparta na szybkim chipsecie, ma sporo bajerów a do tego cena na benchmarku to niecałe 330 zł. Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 abit nf7 :-P www.arest.pl 299zl :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 To pytanie przewija się w setkach tematów,NF7 jest dobrym wyborem. Szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ta ja moge polecic abita an7,ale chetnie bym sie przesiadl na cos z rodziny dfi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 tak ajak moja! debeściacka jest, nomalnie.... pełen wypas i co ważne, stabilna jak skała.... naprawdę warta ceny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a ja polece rodzinke EPOX ;) i jush 8RDA3I do 290pln ew 8RDA+ do 330 pln (chyba) Bo każdy lubi to co ma i jush ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterRed Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 cze wiem ze to bylo juz opisywanie ale jaka plyta abit nf7 model nf7 rev 2.0 czy DFI Ultra NF2 Infinity (gdzie moge znalesc jej szczegolowy opis i cene ,bo na necie z tym cianko ! ) do bartona 2500 i radka gigabyte 9600 pro pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eduardo Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Siemasz, ja kupilem niedawno DFI infinity i jestem narazie zadowolony :-) jeszcze nie krecilem nic bo mam slaby zasilacz i ram ale z tego c ja sie naczytalem o DFI to jestem pewien ze do OC bedzie SUPERRR! na plycie byla naklejka na ktorej jest napisane cyt.: "Sawe and restore your own O.C configanytime needed" naprawde polecam u mnie jest bardzo stabilna. A tu masz link do dklepu w ktorym kupilem kosztuje 369zxl +15 przesylka kurierem! http://www.skleppc.pl/?m=item&id=4231 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 jak masz nowego bartona (z zablokowanym mnoznikiem) to nie warto dfi bo abitowskie fsb spokojnie wystarczy do takiego procka. pozatym nf7 sie miesci w 300 a dfi nie calkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...