harry Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam. Otoz mam pytanie: Czemu jak zawsze wchodze na forum to pisze "Ostatni raz odwiedziles nas 01.06.2003 i tak samo z najwieksza iloscia uzytkownikow na forum tez to samo pisz (tzn ta sama data) Jak wchodze w dzialy to tez pod osttatni postem jakiego usera tez ta sama data. Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 u mnie się kiedyś wyświetliło , że ostatni post napisano 01.01.1970 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zlikwidowano statystyki ?? Nie jestem pewien, ale chyba o to chodzi... [edit] U mnie jest dobrze wszystko :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 To mam rozumiem ze nie dziala tylko dlatego ze zlikwidowano statystyki? Troszke mnie to denerwuje, ale coz da sie zyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mi też wszystko działa, ale może coś przeoczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 OK. Dzieki za odpowiedzi. Jakos przezyje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Znalazlem tego skrina :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Dokladnie tylko ze u mnie w tych wszystkich polach pisze 01.06.2003 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...