oommeenn Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam Mam płyte GA-7vaxp-a i mam zamiar kupić dysk 200GB, ale nie wiem czy pójdzie. Czy ktoś się orientuje jak duży dysk można podłączyć do tej płyty ? Przeszukałem już wszystkie fora i instrukcje producenta ale nic nie znalazłem na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 posuzakaj na stronie via support chipsetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 yy Sp1 chyba rozwiazuje ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 yy Sp1 chyba rozwiazuje ten problem? Fajnie ale najpierw musi zobaczyć dysk BIOS no nie ? Myśle że ma juz 48 bitowe adresowanie chociaż pewny nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oommeenn Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Czyli pewności niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...