zielony2 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 prosze o pomoc jakiego programu musze urzyć abym mógł podzielić film np na 2 części (oddzielne pliki) i zeby format filmu mi się nie zmienił ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 virtual dub ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 O ile mnie pamięć nie myli to potrzebujesz Avichop:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 AVI Mpeg Splitter też da sobie radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ezsplitter - mistrz prostoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony2 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 dzięki za pomoc !!! znalazłem to co mi było potrzebne a jeżeli by ktoś potrzebował jakiś progów do konwertowania cięcia itp plików avi, mpg ... to tu moze je znaleźć : http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=Downloads Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...