DoctorPulse Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam, wie ktoś może jak zwiększyc pamieć w tym telefonie?? dzięki za odp,mile widziane jeszcze inne tricki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 W jakies sieci go masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Aby uzyskać maksymalną ilość wolnej pamięci i usunąć wszystkie predefiniowane rzeczy należy wykonać następujące czynności: - na wszelki wypadek robimy kopie zapasowe plików, których nie chcielibyśmy stracić, - wykonujemy master reset, część śmieci już nam zniknie, - tworzymy pusty temat graficzny (do ściągnięcia stąd), wgrywamy i aktywujemy go, - wyłączamy wygaszacz ekranu i auto-blokadę klawiszy, - wchodzimy do menu gry, wciskamy prawy przycisk i odczytujemy status wolnej pamięci, - przez irde lub bluetooth zapełniamy na maksa pamięć telefonu (np. szukamy w komputerze jakiegoś pliku o podobnym rozmiarze co wolna pamięć w fonie, zmieniamy rozszerzenie na .thm i wgrywamy) pamięć należy zapełnić w 100%. najlepiej na koniec próbować dopchać plikami 1-no bajtowymi, - wchodzimy do książki telefonicznej, tworzymy nowy wpis, następnie próbujemy przyporządkować do niego zdjęcie (czyli predefiniowany obrazek). Za każdym razem zdjęcie nie będzie sie chciało otworzyć, telefon bedzie proponował, by to usunąć - oczywiśćie, ochoczo się na to zgadzamy :) - kasujemy wszystkie pliki jakie wgraliśmy by zapełnić pamięć. To wszystko, po tych zabiegach możecie mieć nawet do 2,4 MB wolnej pamięci :) tak dla leniwych skopiowane z: :) http://www.t610.website.pl/poradniki/pamiec.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Po tej operacji telefon moze trafic do serwisu, lepiej wgrac sobie soft czysty od SE, a nie operatora i tedy nie bedzie zbednych smieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nie trafi do serwisu. Jeszcze nie bylo takiego przypadku. Jaki jest czysty soft od SE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ja miałem w swoim SE syf od plusa... zrobiłem wg tych wskazówek i wszystko działa OK no i oczywiscie pamięci mam o wiele więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Kaeres, czyli bez obrazkow, animacji itp. danych przez operatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jeszcze jest tzw. trick 13s. Ja myslalem, na poczatku, ze to jakis zart ale to dziala. Dajesz master reset i czekasz 13s. i wyciagasz baterie. Po kilku razach (po prostyu trzeba trafic w 13s) powinny sie wykasowac te zdefiniowane rzeczy z +GSM. Wogole w +GSM sa takie rzeczy, ze nie da sie ich wykasowac. Ja uzyskalem max 1.6MB i nie potrafie osiagnac tych 2.4MB. Juz robilem wszystko. Jeszcze jest trick z wgrywaniem pustego motywu ale do tego trzeba miec specjalny kabel, ktory duzo kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ja mam w ideii spróbuje tego sposobu, niedługo dojdzie do mnie irda to sie pobawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 a zna ktoś może jeszcze inne tricky?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 A wogole ten trick 13 sekundowy to według mnie (i jak już gdziesz czytałem) to coś w stylu powiększania twardziela w Ghoscie :) Bo tych elementów przynajmniej w T310 NIE DA SIE SKASOWAC :) a nawet jak sie skasuje to wystarczy master reset i sa od nowa :) jaki wniosek ? "ze sa dalej w pamieci" :) A poza tym narzekacie ze >1MB i malo :P Ja mam 600kb i wystarcza( no z tym ze SET610 ma wiecej funkcji - chociazby javę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 witam jak sie robi master reseta ? :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ustawienia=>ustawienia poczatkowe=> resetuj wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 a co mam zrobic zeby te wszystkie [ciach!]a z plusa wywalic ? bo nie chce ich :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 tric 13 sec, w skrócie: podczas formatu w 13 sec wyciagasz baterie, gdzies to bylo opisane dokladnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 zanim zrobiłem master reseta to pod nazwa era na wyświetlaczu pokazywała mi sie nazwa miejsca w którym sie znajduje (np. akademia rolnicza) teraz tego nie mam i nei iwem jak to przywrócic. wie ktos moze ? telefon mam w heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 wiadomosci=>informacje lokalne=>info o stacji bazowej=> (*)włączono :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Skąd wziąć kod telefonu? Edytowane 23 Lutego 2006 przez bloodyen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Skąd wziąć kod telefonu? Chodzi o IMEI? Jeśli tak to masz go pod baterią lub w telefonie wpisujesz *#06# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Przy próbie resetu tela pokazuje żeby wpisać kod telefonu, to jest IMEI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Nie, kod telefonu jezeli nie zmieniales to jest standardowy 0000 Ale robisz to na swoja odpowiedzialnosc bo 3x i zablokujesz fona ! Edytowane 23 Lutego 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...