mezateam Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mam problem z jedna partycja na dysku... chodzi o to ze na jednej partycji.. zgineło mi 8Gb wolnego miejsca ( z 14,7Gb (cala partycja tyle ma)) I jak chcialem odczytac dane z niego to wyskakuje komunikat o uszkodzeniu sektorów.. Probowalem wszytskiego dostepnymi narzediami z Windowsa XP i nic nie podziałało Formatowałem ta partycje ale nie wiedac rezultatów Jezeli ktos poprafi mi pomoc to prosze o wyjsnienia w tej sprawie! Z góry dziękuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 jakiej firmy jest dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezateam Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Dysk to: Segate 40Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 sprawdź tasme, najlepiej wymień na inną i jezeli to nie pomoże to ściagnij to Seagate i zrób full format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezateam Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie bardzo wiem ktory program mam ściagnąć. Bym mogł prosić o bezpośredni link I jakies małe wytłumaczenie do tego programu. Niestety zmiana taśmy nic nie pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezateam Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Juz wszystko gra :) Wielkie dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...