bkroyal Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Witam, kupiłem drukarke HP 5150. Mam problem, bo przy instalacji oprogramowania HP z CD (dołączonego przy drukarce) w momencie gdy należy podłączyć kabel USB do drukarki (i komp wyszukuje tą drukarke) to 20 min. czekałem i dałem sobie spokój. Drukarka niby jest zainstalowana (jest widoczna w Panelu Sterowania), ale drukując co kolwiek to po wydrukowaniu drukarka drukuje dodatkowe strony (jakby jakieś testy, slaczki, kwadraty etc.) JAK JĄ ZAINSTALOWAĆ PRAWIDŁOWO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 U mnie było to samo. Poprostu zainstalowałem same sterowniki, natomiast pominąłem instalację całego dodatkowego oprogramowania z CD. Drukarka drukuje bez problemów. ----------------- Athlon XP Barton 2500+@3200+ (11x200) | TT SilentBoost | ASUS A7V600 | 512 MB DDR RAM (333) | Prolink GeForce 4 Ti 4200 (250/500@305/615) | WD Caviar 120GB (7200, 8MB) | Seagate 20GB (5400, 2MB) | LG 16x10x40 | SB Live! 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A jak postępowałeś z tym "podłaczeniem w odpowiednim momencie kabla USB do drukarki?" Czy drukarka non stop spięta z kompem czy jak? ps. a wogóle, to coś gdzieś jest nie tak, bo drukara powinna sie zainstalować bez oporów!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ściągnołem, jeszcze trzeba zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie instaluj sterow poprzez autorun z cd. Tylko jak ci wykryje drukarke wrzuc plytke i wskaz manualnie miejsce sterow. U mnie to pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...