piotres Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 czesc wszystkim czy ktos wie jaka mam mozliwosc zalozenia stalki w okolicach nowego dworu maz . - 50 km od wawy ??? neo 128 kb/s zamowilem w telepunkcie 7 tygodni temu - mialem czekac max 3 tygodnie. bylem u niech i oni nie wiedza nic kiedy dostane swoja neo. odsylaja mnie do legionowa .... no comments :evil: :evil: :evil: Mam jakos inna opcje ?? z modedemem juz nie wyrabiam - nic normalnie w necie zrobic nie moge - mam predkosc 14.4 b/ps :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 W Legionowie działają: www.ip-point.pl www.netmaniak.net www.netsystem.one.pl Może w Nowym Dworze też zaczną działać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio123 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Siema. Napisz gdzie dokładnie mieszkasz. Na mieście czy w okolicy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ale "na mieście czy w okolicy" czego? Legionowa? Jeśli Legionowa, to na Piłsudskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio123 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Źle sie zrozumieliśmy. Ja pytałem piotrosa gdzie w Nowym Dworze mieszka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojkot Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Jedz do legionowa tam ci dadza neo tylko jedz z wlascicielem linii telefonicznej, bo w nowiaku to CH dostaniesz w tym z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym telepunkcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 dzieki za wszelkie rady chlopaki :) ! tak dokladnie to mieszkam w Pomiechówku a nawet w Kikołach - pewnie nawet nie wiecie gdzie to jest :lol: - to taka dziura 5 km od Pomiechówka i ok. 15 od NDM. Ale chodze do NDM do Liceum co dzien. Jutro jade wlasnie w koncu do Legionowa tam gdzie mi podal ten dupek z telepunktu . Zyczcie mi powodzenia :D . mam nadzieje ze cos tam w koncu zalatwie , albo sie zastrzele. :evil: pozdro for all 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no i doopa :( . bylem wczoraj w telepunkcie w legionowie i juz dawno bylo wiadomo ze wystapil "brak mozliwosci technicznych" w moim przypadku . Pewnie odleglosc od centrali mam ciut wieksza niz 5 km i nie da sie . przynajmnie w legionowie zostalem normalnie obsluzony , nie to co w nowym dworze :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...