inz Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Która nagrywarke z DL wybrac: Sony DW-D18A czy Lite-ON SOHW-832S. Cena ta sama a która lepsza :?: Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 IMO litek lebszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Obie sa do [gluteus maximus]..... Jesli nagrywarka DVD to tylko PIONEER. Czyli 108D w cenie okolo 500 Pozdro Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ja tam z 832S jestem zadowolony,cicha,niedroga,jak na razie zero problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 "]Obie sa do [gluteus maximus]..... Jesli nagrywarka DVD to tylko PIONEER. Czyli 108D w cenie okolo 500 Pozdro Krzysiek taaak,nie ma to jak fachowe podejscie do sprawy :] a zamiast pionka to juz wolalbyn NEC'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 W takim razie powiedz dlaczego NEC? Moje doswiadczenia z pioneerami : Nagrywa na wszystkim obojetne czy wlozysz najtansza czy nadrozsza plytke. Wszystkie stacjonarne odtwarzacze czytaja to co nagral. I najmniejsza awaryjnosc. I wiem co mowie bo u mnie w sklepie sprzedaje sie srednio 8 napedow pioneera dziennie. Co do neca sie nie wypowiem bo nie mialem z nimi za duzej stycznosci. A jesli chodzi o liteony to niestety stacjonarne dvd maja problemy z odtwarzaniem filmow powyzej 90 minut. A jesli ktos chce kupic Sony DW-D18A to wystarczy sflashowac biosem od niej Liteona 812S i jest ten sam efekt. Pozdro Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Obie sa do [gluteus maximus]..... Jesli nagrywarka DVD to tylko PIONEER. Czyli 108D w cenie okolo 500 To nie rozwiązuje mojego problemu bo nie mam 500zł na nagryware. Interesuje mnie cos do 350zł. I w tej cenie znalazłem te dwa modele, tylko ktory brać :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 na forum juz pisalem wielokrotnie na temat NECow,a na temat litka to chyba wszystko co jest mozliwe :]] jestes ciekawy to uzyj szukajki :] IMHO Pionek niczym nie zachwyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ta ktora ma lepsza gwarancje. Bo to te same nagrywarki roznia sie tylko napisem w ogole polecam http://forum.cdrinfo.pl Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 "] Co do neca sie nie wypowiem bo nie mialem z nimi za duzej stycznosci. Jak nie miałes to sie nie wypowiadaj ..proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A co myślicie o tym: http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&group=45 a dokladnie to LiteOn DVD-+R/RW (SOHW-1633) za 369 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...