Jacek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mam ffdshow, wczesniej miałem jakies inne.. I w filmach divx itp nie ma dziweku :| Zaisntalowałem wmp10(ale to niedawno, dzieku nie ma juz od jakiegos czasu) i w nim np. nie mopzna odtwarzac mp3(firewall blokuje połaczenie z jakism tam serwerem) bo probuje niby sciagnac kodeki... winamp całe sczzescie działa jak trzeba. Zaintalowałem dostatkowo kodeki lame.. bo tak juz robiłem wczesniej ale nici ;) nie chce mi sie juz nad tym zbytnio głowkowac.. . :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Wywal wszystko (odinstaluj,wyczyść rejestr),i zainstaluj nowy K-Lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 OK, dzieki za rade.. Pomogło. Dzwiek jest tlyko ze w niektrych filmach sa takie dziwne paski zamiast normalnego obrazu.. ale tak ju zkiedys miałem z tymi kodekami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...