Twój Pan Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Czy i jeśli tak to skąd mogę ściągnąć Unreal III: Techdemo (nie chodzi mi o filmik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Z nikąd... czytałeś jakke ma to miec wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 co mnie obchodzą wymagania - ja chcem to zobaczyć na zywo nawet przy 2fps'ach :) (r9800pro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 co mnie obchodzą wymagania - ja chcem to zobaczyć na zywo nawet przy 2fps'ach :) (r9800pro)Jesteś niepoprawnym optymistą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 z tego co mi wiadomo to nie ma takiej gry :lol: UNREAL ]|[ to nazwa 3 wersji silnika unrealowego... a TECHDEMO .. srubuje rozszyforwac.. TECHNICAL DEMO? czyli demo zorbone specjalnie aby zaprezentowac jak n-vidia sprawuje sie w renderowaniu nowopowstajacego silnika UNREAL3.. to moje pzeczucia.. i przemyslenia :lol: bo wydaje mi sie ze było bygłosno o czymś takim... hmm... płaskie 3d sciany :D.. nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...