Sz@tynbury Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No i skąd ja mam do kur... nędzy wiedzieć jaki mam mostek północny?!1.1 już raczej nie sprzedają. Kup 3.0 - ma ochronę termiczną i 6 kanałowy dźwięk woow! jeśli tak jest to chyba kupię. Tylko skąd mam wiedzieć, że to jest rev.3? Chociaż MSI też jest wypasiony i chyba lepiej się na nim kręci, nie? Tylko ten MSI to mi budżet zrujnuje :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No i skąd ja mam do kur... nędzy wiedzieć jaki mam mostek północny?!1.1 już raczej nie sprzedają. Kup 3.0 - ma ochronę termiczną i 6 kanałowy dźwięk woow! jeśli tak jest to chyba kupię. Tylko skąd mam wiedzieć, że to jest rev.3? Chociaż MSI też jest wypasiony i chyba lepiej się na nim kręci, nie? Tylko ten MSI to mi budżet zrujnuje :( . idziesz do sklepu otwierasz pudełka-wyciągasz mobo i pisze na niej DUŻYMI LITERAMI jaka to wersja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 woow! jeśli tak jest to chyba kupię. Tylko skąd mam wiedzieć, że to jest rev.3?Na płycie będzie pisało "rev 3.0" :) Chociaż MSI też jest wypasiony i chyba lepiej się na nim kręci, nie? Tylko ten MSI to mi budżet zrujnuje :( . Wypasiony jest tak samo. MSI ma chyba jeszcze bluetootha, GB 2*bios+super naklejkę z elementami 8) Co do kręcenia nie wypowiem się, bo mój nie ma 1/5 :( MSI widziałem w akcji i robi wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Biorę!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 MSI KT3ULTRA2 ma USB 2.0 kompatybilna jest z Bluetooth ma 6 kanałowy dżwięk i full wypas !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Heh! Ale mętlik. Zobaczę na miejscu jak duża jest różnica w cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Na viaarena forum czytałem, że ten Gigabyte zmienia dzielnik na 1/5 przy 153 fsb. Koleś to zmierzył. Ale to pewnie ten rev 3.0. Tylmo za cholerę nie mogę znaleźć nic o rev 3.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 MSI KT3ULTRA2 ma USB 2.0 To tak jak 7VRXP kompatybilna jest z Bluetooth Malo kto potrzebuje :) ma 6 kanałowy dżwięk7VRXP rev 3.0 ma ten sam uklad co MSI i full wypas !!Zapomniales dodac, ze MSI ma aktywne chlodzeniu chipsetu - pewnie wydajniesze, ale troche glosne 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Tylmo za cholerę nie mogę znaleźć nic o rev 3.0.Jedyne co mi sie udalo znalezc to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=478 Czyli ma ALC650 (bardzo ladnie gra jak sie ma 6 glosnikow - slyszalem, ale sa problemy z odpaleniem pod linuxem) zamiast CT5880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Z tego co wyszukałem , wnioskuję, że to nie ma wersji 3.0 tylko 2.0 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Z tego co wyszukałem , wnioskuję, że to nie ma wersji 3.0 tylko 2.0 :) tez tak sadze... ale moge oczywiscie sie mylic... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 MSI KT3ULTRA2 ma USB 2.0 kompatybilna jest z Bluetooth ma 6 kanałowy dżwięk i full wypas !! Wofek mam wrażenie że jesteś cos uprzedzony do gb tylko napisz czemu?? druga rzecz-dlaczego tak zajadle piszesz o wyższości tej msi nad gb??(która notabene ma 8 usb w tym 4 2.0) miałeś je obie w kompie że wysywasz takie wnoski??? gwoli ścisłości -chodzi Ci o msi kt3 ultra2 br Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 http://www.in4.pl/recenzje/3xkt400/index.htm recka 3 mobo na kt 400 a i tu gb bezkonkurencyjny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 GB Forever! (a tak OT to miałem dzisiaj koszmar w nocy - śniło mi się, że źle założyłem wentyl i spaliłem sobie nowiutkego AXP ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Z tego co wyszukałem , wnioskuję, że to nie ma wersji 3.0 tylko 2.0 :)Chyba by nie napisali, że sprzedają jakby nie było takiej płyty :) 2.0 też będzie dobra. Podejrzewam, że tylko jakieś stare 1.1 i 1.0 nie mają 1/5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 http://www.in4.pl/recenzje/3xkt400/index.htm recka 3 mobo na kt 400 a i tu gb bezkonkurencyjny!!! Eee, wszystko cacy (GB Rulez! ;) ) Ale czemu na drugiej stronie walnęli coś takiego?!: Płyty główne: Asus P4B533, Gigabyte GA-8IEX Procesor: Athlon XP 1700+ (ciekawe jak go zapakowali w płytę pod P4 ;) ) Pamięć: 256MB DDR PC3200 CAS3 Samsung Karta graficzna: ATI Radeon 8500 64MB Dysk twardy: Seagate Barracuda IV 80GB 7200 RPM UDMA100 Karta dźwiękowa: wyłączona Windows 98 SE, DX 8.1, VIA 4in1 4.42p2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 http://www.in4.pl/recenzje/3xkt400/index.htm recka 3 mobo na kt 400 a i tu gb bezkonkurencyjny!!! Eee, wszystko cacy (GB Rulez! ;) ) Ale czemu na drugiej stronie walnęli coś takiego?!: Płyty główne: Asus P4B533, Gigabyte GA-8IEX Procesor: Athlon XP 1700+ (ciekawe jak go zapakowali w płytę pod P4 ;) ) Pamięć: 256MB DDR PC3200 CAS3 Samsung Karta graficzna: ATI Radeon 8500 64MB Dysk twardy: Seagate Barracuda IV 80GB 7200 RPM UDMA100 Karta dźwiękowa: wyłączona Windows 98 SE, DX 8.1, VIA 4in1 4.42p2 hehe troszkę się walneli ale nic to-zdarza się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Najważniejsze, że BG mocno się trzyma! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Najważniejsze, że BG mocno się trzyma! ;) ano i tak robi najlepsze mobo pod amd i koniec i nikt mi nie powie że jest inaczej ale wezmę sobie do przetestowania msi kt3ultra2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Zgadza sie...... ten GB na KT333 nie ma dzielnika 1/5 więc odpada.... pozostaje rewelacyjne MSI KT3ULTRA2, które dzielnik załącza przy FSB 152 ! 8) :DJesteś tego pewien, bo nigdzie nie umiem nic na ten temat znaleźć. Popzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Najważniejsze, że BG mocno się trzyma! ;) ano i tak robi najlepsze mobo pod amd i koniec i nikt mi nie powie że jest inaczej ale wezmę sobie do przetestowania msi kt3ultra2 Zgadzam się w całej rozciągłości! Szkoda, że ma ostatnio kłopoty finansowe, ale mam nadzieję, że ich niedługo wspomogę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ja mam plyte jak w opisie, rev.2.0 z mostkiem ce, czyli nie bede mial problemow z psb 166?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Posiadam VRXP rev2.0. Wczoraj probowalem odplalic Durona1200 odpalic na 166...i zwiecha :( .Mnie sie zdaje,ze to nie wina plyty tylko proc nie wydala.Moze by to ktos zweryfikowal.Czy e ogole udalo sie komus odpalic to mobo na 166 (z jakimkolwiek prockiem)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...