Kicko Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Chciałbym się was zapytać czy kości dual channel powinny być w tym samym opakowaniu czy w oddzielnie osobnych opakowaniach np. 2 x 256? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 to czy pamieci chodza w dualu nie zalezy od tego czy sa w jednym pudelku. aczkolwiek producenci pakujacy tak pamieci daja niejako gwarancje poprawnej pracy w dualu i biora za to dodatkowa kase. w kazdym razie kazda pamiec moze chodzic w dualu jesli masz 2 identyczne moduly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicko Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Aha nie wiedziałem :D Myślałem ze powinny być razem pakowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nawet niekoniecznie identyczne moduły :) u mojego szwagra działa w dualu 256 i 512 w dualu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Troche lepiej się kręcą, jednak testowałem różne pamięci, różnych producentów i zwykle nie było problemów z dualem. Za specjalnie selekcjonowane kości producenci sobie więcej życzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 niedawno kupilem druga kosc pamieci i wlozylem do kompa do siebie odpalilem na DUAL komp wsal jakis niebieski ekran pojawil sie 2 razy, przestawilem na normalny tryb (kosci kolo siebie) i... kosc nie dziala czy mogla sie spalic?? sprawdzalem osobno i tez nie diala u kumpla tez zimna. mogla sie spalic w DUALU?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie od tego, że podłączyłeś w Dualu. Może była padnięta wcześniej, może padła podczas transportu, może podczas montażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 podcas montazu jak mozna uszkodzic?? nie bylem naelektryzowany zeby mi przeskoczyla iskierka:) a kosc badz co badz ruszyla ale tylko chwilke:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Mi na przyklad nie chodza 2x256 kingstona cl3 oem , choc kosci sa identyczne na plycie abit nf7 v2.0 i nikt niewie czemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 bo kingston to guwienko bylo brac hynixa d43 bys nie mial problemow a kingston to zbiera kosci od wszystkich producentow i tylko je firmuje jednym slowem sa do [gluteus maximus]!!!!!!!!!!!!!1 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A ja mam pytanko ... wydajniej : 333MHz CL2.5 czy 400MHz CL3.0 ?? Pod mojego kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ja też mam pytanie :P Zamierzam kupc sobie XP M 2500+. Wiem że do jego krecenia trzeba dobrych pamiątek. Mam 512mb kingston pc2700 cl 2.5. Zamierzam dokupic raz tyle, ale z możliwościami o/c, z możliwością duala z moimi i w miare po przystępnej ceni. Troche te cechy nawzajem się wykluczają, ale mam nadziej że mi pomożecie. Tylko tak do ok 500zł. Z góry dzienki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 :evil: @xpektor Propozycje PAMIĘCI do ostrego O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 To ja mam inny problem, aktualnie siedze na tej kosci z podpisu, zastanawiam sie ze jak z nowymi TwinMOSami sa problemy na abitach (z moim nie ma) to dokupujac 2 kosc tejrze stajni moge niezle wdepnac, probowal kto sw dualu puszczac twinmosy z hynixami?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...