Skocz do zawartości
Menthos

WinFast GEForce 5900 Problem :| :!:

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanko. moj znajomy ma karte graficzną GeForca z dodatkowym zasilaniem na graficznej. No i qwa jak chce grać a ForCry'a to nie moze bo obrazu prawie nie ma. Jak podłączyłem ją u siebie to wszysko było prawie ok. Nie pracowała w 100% dobrze.

Nie wiem co to jest. a jak podłączyłem swoją grafike do niego to było u niego wszysko ok.

sądze ze to coś z zasilaniem tej karty...ze za mało idze mocy do niej i dlatego tak.

jak mozna rozwiazać problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na 300W codegenie i 5900XT wykręciłem ja do 470/900 i jeszcze grałem z 2 tygodnie we wszystko co się napatoczyło :)

A problemy może mieć ze wzglęcu na to że ma sterowniki 6x.xx i FarCry 1.0

Rozwiązanie :

Albo sterowniki NAJLEPIEJ 53.03

Albo dodatek do gry 1.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze dodam ze jak włożyłem ta karte do mnie (MSI K7N2 Ultra, 512DDR,) to było wszysko ok, tylko ze woda była inna no i na dodatek troche kolor trawy nie tak :P

wiec raczej sterowniki odpadają

co do patcha...zobacze

a co do tego ze to słaby wentylator .... who knows :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze dodam ze jak włożyłem ta karte do mnie (MSI K7N2 Ultra, 512DDR,) to było wszysko ok, tylko ze woda była inna no i na dodatek troche kolor trawy nie tak :P  

wiec raczej sterowniki odpadają

co do patcha...zobacze

a co do tego ze to słaby wentylator .... who knows :P

Bo żeby woda wyglądała jak trzeba to FarCry potrzebuje dodatku 1.1 na FXie 5900 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi