Menthos Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mam pytanko. moj znajomy ma karte graficzną GeForca z dodatkowym zasilaniem na graficznej. No i qwa jak chce grać a ForCry'a to nie moze bo obrazu prawie nie ma. Jak podłączyłem ją u siebie to wszysko było prawie ok. Nie pracowała w 100% dobrze. Nie wiem co to jest. a jak podłączyłem swoją grafike do niego to było u niego wszysko ok. sądze ze to coś z zasilaniem tej karty...ze za mało idze mocy do niej i dlatego tak. jak mozna rozwiazać problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 napisz jaki kolega ma zasilacz, bo całkiem możliiwe że jest on za słaby i nie udźwiga karty. wtedy wymiana na cos mocniejszego powinna pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 z tego co jest napisane w wewnątrz obudowy jest to 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ehhh , moze być nawet 550 wat ale chodzi o firme , jesli codegen/megabajt.feel,ropla,tracer to moze odrazu to wyrzucic.. moze sprobowac inne strowniki , włączacyć agp4 zamaist 8 i bios najnowszy do płyty głownej pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 oki. lookne. a jaką firme polecacie.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 To zależy ile kolega chce wydać. MODECOM-->200PLN CHIEFTEC, ANTEC do wyboru, do koloru...(droższe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 suchy jakiego tam modekoma do 200 ,do 200 to myse ze taki bedzie najlepszym wyborem,mnam identyko ciagnie wsio z podpisu bez najmniejszych oporow (wczoraj doszla jeszcze jedna nagrywareczka) http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...95c9d570cd74570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja na 300W codegenie i 5900XT wykręciłem ja do 470/900 i jeszcze grałem z 2 tygodnie we wszystko co się napatoczyło :) A problemy może mieć ze wzglęcu na to że ma sterowniki 6x.xx i FarCry 1.0 Rozwiązanie : Albo sterowniki NAJLEPIEJ 53.03 Albo dodatek do gry 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 on mi napisał ze ma: aton A-DR-350ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 kumpel gadał z informatykiem z mamy firmy i mu powiedział ze przyczyną moze być nie współgranie płyty głównej (MSI K7N2 Ultra i tego Geforca 5900 (winfasta) ) Troche mnie to rozśmieszyło no ale tak dla pewności sie pytam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jeszcze dodam ze jak włożyłem ta karte do mnie (MSI K7N2 Ultra, 512DDR,) to było wszysko ok, tylko ze woda była inna no i na dodatek troche kolor trawy nie tak :P wiec raczej sterowniki odpadają co do patcha...zobacze a co do tego ze to słaby wentylator .... who knows :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824&start=870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jeszcze dodam ze jak włożyłem ta karte do mnie (MSI K7N2 Ultra, 512DDR,) to było wszysko ok, tylko ze woda była inna no i na dodatek troche kolor trawy nie tak :P wiec raczej sterowniki odpadają co do patcha...zobacze a co do tego ze to słaby wentylator .... who knows :P Bo żeby woda wyglądała jak trzeba to FarCry potrzebuje dodatku 1.1 na FXie 5900 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 :) thx. czyli wychodzi na to ze ma słaby wentylator bo parametry Płyty głównej mamy takie same tylkjo ze on ma na ddr400 a ja 333. a RAM po 512. no i procek ja 2500barton a on 3000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...