tomcyk Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Sciagnalem sobie Windows Media Playe 9.0 beta i musze powiedziec ze wszystko mi siadlo :)QWa ...Nie moge se przewijac filmoow..wyskakuje czasami tekst ze wystapil blad itp dziadostwa..jak ktos cos wie jak to np wywalic i wroocic do klasycznej wersji to bedzie fajosko:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Sciagnalem sobie Windows Media Playe 9.0 beta i musze powiedziec ze wszystko mi siadlo :)QWa ...Nie moge se przewijac filmoow..wyskakuje czasami tekst ze wystapil blad itp dziadostwa..jak ktos cos wie jak to np wywalic i wroocic do klasycznej wersji to bedzie fajosko:):):)Hehe, też to mam - faktycznie zajebiście niedopracowane... ale cóż, to tylko Microsoft :P Może spróbuj po prostu ściągnąć i zainstalować wersję 8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 wasnie myslalem o tym i nie wiem jak to zrobic bo wyskakuje mi komunikat ze juz to mam i nie potrzebuje tego sciagac i instalowac i kicha......:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Sciagnalem sobie Windows Media Playe 9.0 beta i musze powiedziec ze wszystko mi siadlo :)QWa ...Nie moge se przewijac filmoow..wyskakuje czasami tekst ze wystapil blad itp dziadostwa..jak ktos cos wie jak to np wywalic i wroocic do klasycznej wersji to bedzie fajosko:):):) jak sam napisales w temacie watku, jest to wersja beta, czyli nieukonczona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Sciagnalem sobie Windows Media Playe 9.0 beta i musze powiedziec ze wszystko mi siadlo :)QWa ...Nie moge se przewijac filmoow..wyskakuje czasami tekst ze wystapil blad itp dziadostwa..jak ktos cos wie jak to np wywalic i wroocic do klasycznej wersji to bedzie fajosko:):):)Ja też ściągnołem to ale nie miałem takich problemów. Miałem tylko jeden prlblem nie mogłem uruchomić demkaNHL 2003 bo jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ło to się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł właśnie wmp9.0 i [gluteus maximus] :? :D niewiesz jak to usunąć ?!? przecierz w ustawieniach jest dodaj/usuń programy i tam jest wmp9 ja tak go usunołem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 niewiesz jak to usunąć ?!? przecierz w ustawieniach jest dodaj/usuń programy i tam jest wmp9 ja tak go usunołem hmmm..jakos nie mgoe tego znalezc na liscie:| jakies wskazowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 niewiesz jak to usunąć ?!? przecierz w ustawieniach jest dodaj/usuń programy i tam jest wmp9 ja tak go usunołem hmmm..jakos nie mgoe tego znalezc na liscie:| jakies wskazowki? Dokladnie nic nie ma nie moge sie pozbyc drania.....RRRAAAGGGGHHHHHHHH:) Jak ktos cos wie to nie tu poda........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Nie wiem po co komuś WMP 9.0 przecież to kicha tak jak wersja 8.0 a nawet gorzej bo podobno są jakieś restrykcje i microsoft szpieguje... Ja używam wmp 6.4 (tak, tak jest on w WinXP!) + kodeki, a do muzy to Winamp 2.81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja mialem w sumie 4 rozne wersje WMP9 nie mam wiekszych zastrzezen do dzialania program z jednym wyjatkiem. Nie dziala mi tryb pelnoekranowy tzn filmy. A tak to jest spox. Mial ktos cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...