XvX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam strasznie zaśmiecony system, łącznie z Internet Explorerem, który się co jakiś czas wysypuje. Jest to na pewno spowodowane przez spyware, adware, dialery, trojany i rożńe inne badziewia, kótre czychają na stronach. Używam regularnie ad-aware (wykrywa mi co-nieco, ale po usunięciu nie widać większej zmiany w szybkości działąnia systemu), Spy blastera, czasem Hijack This! i Scurity Task Manager'a. Czy znacie jakieś programy/sposoby na odświeżenie systemu (nie chodzi mi o FORMAT C: albo REINSTALL XP :wink: )? Podejrzewam, że to głównie wina IE. Czy wiecie, jak go np. przeinstalować? Sorry, za takie pytania, ale w XP jestem LAMOM ;) i nie znam ich narzędzi. P.S. Internet Explorer ver: 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633 Win XP PRO + SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Może czas przesiąść się na Operę... ;) Przeskanuj sobie pare razy kompa różnymi ad-awarami, skanerami online itd. i zobaczy czy ci się wtedy tez bedzie sypać... jeśli nadal to zainstaluj Operkę i też sprawdz ;) Używasz jakiegoś AntyVirusa lub firewalla? IE napewno da się przeinstalować, poszukaj na microsoft.com... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zalecam FireFoxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam Reinstalacja IE 6 w Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 używam jedynie MKS'a i Spy Blastera w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...