CeglA Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Moj ostatni wynik w 3DMarku2001se to 7652pkt, wydaje mi sie to troche malo jak na moj sprzet: Athlon 1700+@2000+ Shuttle31v3 GF3Ti200 500@230 512DDRam(elixir) Audigy Baracuda IV 40GB Uzywam detonatorow 28.90 (poprzednio na 23.12 bylo bardzo podobnie). Co moze byc przyczyna ,ze wynik jest tak niski? Siedze teraz na XP proff ,gdy mialem win2000 wynik byl ponad 8000 ,ale ten system kompletnie nie nadawal sie do gier. Na win98 wynik troche nizszy niz na xp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 dlaczego win2000 nie nadawał sie do gier?? Ja mam win2000 i na razie nie narzekam, poza tym że niektóre gierki nie chca biegac na nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 WIN2000 to najlepszy system jaki do tej pory wyszedl,ale mialem taki problem: Gra chodzi ok,nawet lepiej niz pod xp ,zero problemow ,ALE gdy wezme ja na chwile do ikony ,bo musze cos zrobic w systemie i gdy wracam do gry textury sie sypia ,praktycznie wszystkie staje sie kwadratowe... . Jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 pewnie detki pod XPka nie są jeszcze dopracowane albo system jest juz taki sam w sobie, w koncu to połączenie technologii9x & NT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 nie no jest to oczywisty błąd XP ja mam w2k i jeszcze nie miałem gry która by nie chodziła na nim, ale w sumie to nie dużo gram, ale przwineło się tak ze 20 tytułow co do XP to jest to ten sam system co w2k tylko że trochę zepsuty oni w żaden sposób nie połączyli nt z 9x to jest tylko chwuyt marketingowy i nic wiecej, mogli tak powiedziec wzgledem NT40 ale nei wzgledem w2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...