Sid Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam! Jak w temacie chodzi mi o programy do tworzenia/edyscji muzyki. Do edycji znam audacity - wystarczy :) Ale chodzi mi o tworzenie - jakiś odpowiednik Fruity Loops czy czegos podobnego :) no i ogólnie jakiś 'kombajn' jakby był. W internecie troche tego jest, tzn. jest tego w [ciach!] więc nie wiem z czego wybrać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://linux-sound.org/ - najlepiej samemu sprawdzic wszystko po kolei ;-) Poza tym /usr/ports/multimedia zdaje sie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 reason. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...