_Vip_ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ale bo jakiego grzyba night vision :/ ,zwyklego Platinum dostaniesz 50zl taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ładny jest :D ale chodzi mi oto czy odczuje różnice między MX1000 a tym Night Vision :?: Czyż nie jest ładna ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ja nie lubie zielonego :] IMHO zarowno Wireless IE 2.0 (1.0 to pomylka) jak i MX700/1000 to ta sama klasa i decuduje tu juz tylko ergonomia,czyli musisz wybrac ta ktora Ci lepiej lezy w lapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 biore tego NIGHT'a tylko I.E 3.0 sprzedam i Cordless'a 8) Czy można dostać komplet klawiatura + ta mysz nighta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no i slusznie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wiesz co dla mnie 70 zł płacić za sam kolor to za dużo :( a koleś nie chce nic spuscić z ceny powiedz gdzie szukać tego platinuma za 150 zł ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 allegro,ja swoja kupilem za 162zl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30932677 w komputroniku maja wersje z kabelkiem za 188zl,a wireless za 200zl z groszem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Koleś ma 3 wersje myszek każdą za 220 z przesyłką mi opyli to dobra cena ? Jeżeli tak to którą wersje najlepiej wybrac ? Wizualnie najbardziej podoba mi się matrix ale może ten ze skóry będzie lepszy ? Groove ( kolorowy -jaskrawy ) Night Vision ( Matrix ) BLACK LEDER ( pokryty skórą ) A tak wygląda skorzany : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 skorzanej nie bierz bo lapa sie na tym poci :] mi sie najbardziej podoba granatowa :] ,zielona ujdzie,a ta pstrokata jest fuj :] sprawa gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no niestety kolo nie ma granatu :( a co sądzisz o zestawie Wireless Optical Desktop Elite :?: też jest tam ten IE.4.0 bez kabelka + klawa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmateusz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jeszcze jedno pytanie: usb czy ps/2? i dlaczego? :) -- mmateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jeszcze jedno pytanie: usb czy ps/2? i dlaczego? :) -- mmateusz Tutaj raczej nie uzyskasz odpowiedzi, pozatym nie ma jednoznacznej. Obszernie pisano o tym na: board.counter-strike.pl Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 usb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KrzysieK_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Polecam zestaw wireless optocal desktop elite (Wireless InteliiMause Explorer 2.0 oraz Wireless desktop elite Keyboard)- wypasik mam go miesiąc i jestem zachwycony, mycha i klawiaturka są tak dopracowane że szok :) podkładka pod nadgarstki w klawiaturce skórzana jak i same klawisze ładnie się klikają , sterowniki integrują się z windowsem, żadnych zwisów, myszka działa również na jednej bateryjce (jest miejsce na dwie) ale z jedną jest lżejsza. Jedynym minusem tego zestwu jest to że nie działa w na innych systemch niż windows XP oraz cena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...