rob_e Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 witam... moze mi powiecie co sądzicie o tym wentylku? http://www.teccentral.de/artikel/artikel_80_s1.html musze miec cos cichego (a wc jeszcze nie chce). Spotkał sie ktos z tym? a moze jakies inne propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Z opisu wynika że jest dość cichy na 2500rpm (25dB), a na 2000rpm już 20dB to zupełnie cicho! Ale przy WC to chałas nie do wytrzymania. Sam mam WC i jeden wetyl do HDD o głośności 26dB z którego zdjąłem obudowę żeby było ciszej ale i tak mnie strasznie denerwuje. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ZApomniałem dodaćże takim wiatraczkiem to niewiele schłodzisz. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...