shakur_45 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Czy jest duza roznica wydajnosci pomiedzy zwyklymi ddr'ami 333mhz, a samsungami tez 333mhz? Zwazywszy na to, ze roznica w cenie wynosi 70zl nie wiem czy warto doplacac thx za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 takie szajsungi wyzej wykrecish i mozesh im podac ostre timingi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Czy jest duza roznica wydajnosci pomiedzy zwyklymi ddr'ami 333mhz, a samsungami tez 333mhz? Zwazywszy na to, ze roznica w cenie wynosi 70zl nie wiem czy warto doplacac thx za odpowiedz Za 70 nie opłaca sie.... dałbym 10 może 20 ale na pewno nie 70 ! 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Czy jest duza roznica wydajnosci pomiedzy zwyklymi ddr'ami 333mhz, a samsungami tez 333mhz? Zwazywszy na to, ze roznica w cenie wynosi 70zl nie wiem czy warto doplacac thx za odpowiedz Za 70 nie opłaca sie.... dałbym 10 może 20 ale na pewno nie 70 ! 8O :? rooznica na wgknie jest az takl dooza, jakies 40-50 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Czy jest duza roznica wydajnosci pomiedzy zwyklymi ddr'ami 333mhz, a samsungami tez 333mhz? Zwazywszy na to, ze roznica w cenie wynosi 70zl nie wiem czy warto doplacac thx za odpowiedz Za 70 nie opłaca sie.... dałbym 10 może 20 ale na pewno nie 70 ! 8O :? Rzeczywiście troszku dużo, poszukaj może znajdziesz taniej, ale co racja to mocarnie sie kręcą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Roznica wydajnosci zadna jezeli taktujesz pamieci tak samo i z tymi samymi timingami. Roznice dopiero zobaczysz przy podkrecaniu jako ze te pamiatki po lekkim podniesieniu napiecia potrafia sie naprawde ladnie krecic. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...