Skocz do zawartości
RS

Soft do robienia backupu na cd - sprawodzny

Rekomendowane odpowiedzi

witam, zawsze urzywalem do backupow Power Quest Drive image 2000 - stary ale nigdy mnie nie zawiodl.... niestety strailem instalke do niego. sciagnolem sobie drive image 2002......

wybieram w nim partycje z systemem - kompresja na maxa, podzial na CD....

program serestuje kompa odpala sie w dosie, w postaci okienkowej cos jak windows 3.11 :) i nagrywa backup na cd....... i zawsze podczas zamykania sesji na 2giej i ostatniej plytce nastepuje wiecha :(, plyta oczywiscie nie dziala.... grrrrr walony power quest...stracilem juz mnostwo dobrych plytek...

Polecicie mi jakis program ktorym moglbym zrobic bootowalne backupy na CD ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem swietny program do robienia backupow:

Acronis TrueImage

sporo mozliwosci na zrobienie backupa. (thx Adasi)

ja wybralem taka:program stworzyl z wolnego miejsca 990mb partycje ukryta, na dysku z programami itp, i na tej partycji program stworzyl backupa z wysoka kompresja.

przed uruchamianiem sie systemu gdy wcisnie sie F11, wlacza sie oprogramowanie do przywrocenia :), LUX

teraz windowsa mam nowiutkiego i czystego w 7 minut :) bez wachlowania plytami dyskietkami itp....

jedyny minut to -0.9gb na dysku, ale przy dzisiejszych pojemnosciach to malutko :)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi