RS Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 witam, zawsze urzywalem do backupow Power Quest Drive image 2000 - stary ale nigdy mnie nie zawiodl.... niestety strailem instalke do niego. sciagnolem sobie drive image 2002...... wybieram w nim partycje z systemem - kompresja na maxa, podzial na CD.... program serestuje kompa odpala sie w dosie, w postaci okienkowej cos jak windows 3.11 :) i nagrywa backup na cd....... i zawsze podczas zamykania sesji na 2giej i ostatniej plytce nastepuje wiecha :(, plyta oczywiscie nie dziala.... grrrrr walony power quest...stracilem juz mnostwo dobrych plytek... Polecicie mi jakis program ktorym moglbym zrobic bootowalne backupy na CD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 JAK TO ZROBIĆ I CZYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ghost ?? hirensboot cd 5 ma chyba ze trzy czy 4 inne programy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 znalazlem swietny program do robienia backupow: Acronis TrueImage sporo mozliwosci na zrobienie backupa. (thx Adasi) ja wybralem taka:program stworzyl z wolnego miejsca 990mb partycje ukryta, na dysku z programami itp, i na tej partycji program stworzyl backupa z wysoka kompresja. przed uruchamianiem sie systemu gdy wcisnie sie F11, wlacza sie oprogramowanie do przywrocenia :), LUX teraz windowsa mam nowiutkiego i czystego w 7 minut :) bez wachlowania plytami dyskietkami itp.... jedyny minut to -0.9gb na dysku, ale przy dzisiejszych pojemnosciach to malutko :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Oczywiscie pod warunkiem, ze dysk nie padnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...