Pulsar Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 [google]Kupiłem sobie nowiusienką basię 160 Gb na SATA i podczas instalacja Windows mi jej nie wykrywa. Podobno trzeba mieć dyskietkę ze sterownikami do SATA jednak ja nie mam flopa w kompie :? Czy może mi ktoś pomóc jak można zainstalować te stery z płyty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 kiedys miałem podobny problem. 1.stery do sata masz na płycie-przynajmniej powinienes miec (mozesz sie bawic w bootowalna płytke ale nie jest to łatwe w tym przypadku) 2.jezeli masz kontroler od sata na płycie to czasem mozna zainstalowac stery po postawieniu windy bez wciskania F6 3.najlepszym jednak rozwiazaniem jest skitranie flopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 a coz trudnego w kupnie flopki - 35 zl chyba nie zrujnuje nikogo, a flopka w kopie zawsze sie przyda. czasami was nie rozumiem - emulacja flopki - to dobre - jednym slowem zamienil stryjek siekierke na kijek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Widzisz, to nie chodzi o kupno flopa ale raczej o walające się po domu dyskietki ze sterownikami w czasach gdy standardem jest nagrywarka w kompie, cena płytki jest niższa niż dyskietki że o pojemności nie wspomnę a dla leniwych są flashdrive. Pozatym flop szpeci obudowę. Pulsar dzięki za linka, zaraz przetestuję tą metodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Czy w windzie z zintegrowanym SP2 (instalka upichcona nLite'm) nadal potrzebne są te kombinacje z dodawaniem sterownika ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 jak zintegrujesz stery to pewnie nie.. Jesli dobrze czytalem (nie robilem tego) to mozna dodac wlasne stery. Kto powiedzial ze w sp2 sa stery do twojego sata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...