mat_zab Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Mam do wyboru takie oto karty: Voodoo 5 5500 64MB AGP Jupiter KYRO II 64MB TV Hercules KYRO II 64MB TV GeForce 2 MX400 Radeon VE 64MB Radeon 7000 64DDR a propo tych kart jaka jest różnica między Jupiter KYRO II a Hercules KYRO II JAKĄ Z TYCH KART MAM WYBRAĆ POMOCY ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 KYRO II albo GF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 GF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Do jakiego komputera(chyba nie do swojego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Do Athlona 1200 i 128MB DIM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 do takiego kompa wziol bym kyro 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Ja bym się zastanawiał pomiędzy GF a KyroII. Domyslam się że to ma byc komp do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 A ja sie wylamie ,bierz Voodoo5500 ,o niebo szybsza karta od GF2MX400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Voodoo 5 5500. A tak powaznie to najlepsza jest Kyro II wydajnosc w gracf fpp lesza niz gf2ti! a gf2mx400 to najwiekszy szajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 A ja sie wylamie ,bierz Voodoo5500 ,o niebo szybsza karta od GF2MX400.a jak wyglada wsparcie dla tego voodoo ze strony producentow gier ?? bo podejzewam za kiepsko.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 KYRO i nic więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Dobra decyduje się na KYRO II tylko jakie jaka jest różnica pomiędzi Herculesem a Jupiterem, Jupiter jest tańszy czy to oznacza gorszy ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Dobra decyduje się na KYRO II tylko jakie jaka jest różnica pomiędzi Herculesem a Jupiterem, Jupiter jest tańszy czy to oznacza gorszy ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 nie Hercules od Jupitera sie rozni firma :). Na herculesie sa pamiatki 5,5ns a na Jupiterze tym nowym ponoc 5ns. W Herculesie masz duzo bajerow niebieski wiatraczek nalepki itp. Roznia sie firma. Na herculesie jest podobno lepsza jakosc obrazu ale na kazdym Kyro II jest super jakosc. Ja bym wiol Jupita bo tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 z tego co pamietam to w nizszych rozdzielczosciach maja taka podobna wydajnosc ale w wyzszych to Hecules jet chyba lepszy. zobacz byl jakis test w polskiej sieci chyba u frazira Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 ale na 100% nie jestem pewien mojej powyzszej wypowiedzi. nie sugeruj sie nia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Ja tam bym brał Kyro 2 Geforce 2mx to szajs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Mogr mieć Herculesa za 230zł i Power Color za 250zł który będzie lepszy ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Hercules za 230zl??? gdzie tak tanio! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...